Πέμπτη, 8 Αυγ.
30oC Αθήνα

Αθηναΐς Νέγκα: Ποζάρει με μαύρο μπικίνι και κάνει χιούμορ για την ηλικία και τον μεταβολισμό της

Αθηναΐς Νέγκα: Ποζάρει με μαύρο μπικίνι και κάνει χιούμορ για την ηλικία και τον μεταβολισμό της

Η δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα γίνεται σε λίγες μέρες 50 χρονών, και δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media, στο οποίο φορά το μπικίνι της και κρατά δύο κόμικς.

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος: «Φέτος το καλοκαίρι θα γίνω 150 ετών!  Ο μεταβολισμός μου δεν χορεύει πλέον τσιφτετέλι όπως συνήθιζε και πρέπει ψύχραιμα να συμφιλιωθούμε καθώς ο υπόλοιπος εαυτός μου ποτέ δεν υπήρξε ανάλογα μπριόζος, + 4; + 5 kg; Δεν βαριέσαι».

Στη συνέχεια, μάλιστα, αναφέρει στο σχόλιό της: «Τραβάμε βίντεο το πρωί πριν φουσκώσει η κοιλιά. Από τους ηλιακούς θερμοσίφωνες στο βάθος και τις ξερολιθιές φαίνεται πως το στιγμιότυπο είναι από διακοπές και διακοπές χωρίς Μίκυ Μαους και ΚΟΜΙΞ δεν γίνονται.

Είμαι τυχερή γιατί μου έτυχε σπάνια ιστορία με Μίκυ και Ντόναλντ μαζί όπου αναζητούν παρέα τον χαμένο θείο Σκρουτζ-αυτές οι συναντήσεις δεν συμβαίνουν κάθε μέρα!

Συγχρόνως διαβάζω ακόμα τα κόμιξ μου χωρίς γυαλιά πρεσβυωπίας όχι λόγω σφρίγους αλλά τυχαία, η μικρή μυωπία μου νομίζω ευθύνεται και ονειρεύομαι να αντισταθμίσει και τον μεταβολισμό μου ώστε να ξαναρχίσει να χορεύει με κέφι να τρώω ψωμιά και να είμαι σαν μπαλαρίνα!

Και εφόσον παραθέτω όνειρα ήθελα φέτος που θα γιορτάσω τα 150 χρόνια μου, να εξαφανιστεί η λέξη «μωρή» από το ελληνικό λεξιλόγιο που ποτέ δεν καταλαβα γιατί έχει τόση πέραση τελευταία μεταξύ νεαρών γυναικών- δεν θα ήταν ωραιότερο να μιλαμε καλύτερα μεταξύ μας;

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @athinaisnega

Εξαίρεση μπορεί να αποτελέσει το «έλα μωρή αρρώστια» γιατί είναι αστείο!», αναφέρει στην ανάρτησή της η Αθηναΐς Νέγκα.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις