Παρασκευή, 30 Αυγ.
32oC Αθήνα

Δανάη Μπάρκα: Αποχαιρετά την Σέριφο και το φετινό καλοκαίρι με τρεις εικόνες και 9 λέξεις

Δανάη Μπάρκα: Αποχαιρετά την Σέριφο και το φετινό καλοκαίρι με τρεις εικόνες και 9 λέξεις

Η Δανάη Μπάρκα ετοιμάζει βαλίτσες στην Αθήνα. Η Σέριφος ήταν και αυτό το καλοκαίρι, το νησί που επέλεξε, για να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών.

Η Δανάη Μπάρκα πάντα αυθόρμητη και ρομαντική. Οι καλοκαιρινές διακοπές στην Σέριφο ολοκληρώνονται και η ίδια λέει αντίο στο νησί, με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία οι συσκέψεις και οι ετοιμασίες με συνεργάτες της, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν στο Mega.

H Δανάη Μπάρκα, ταξίδεψε φέτος το καλοκαίρι σε διάφορους προορισμούς, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Η γνωστή παρουσιάστρια πάντως, φρόντισε να περάσει πολύ χρόνο στο αγαπημένο της νησί, τη Σέριφο, την οποία επισκέπτεται κάθε χρόνο.

Ενόψει της έναρξης της τηλεοπτικής σεζόν, η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει στην Αθήνα για την ανάληψη των επαγγελματικών της υποχρεώσεων και έτσι με μια ανάρτησή της αποχαιρέτα τη Σέριφο. «Έτσι αποχαιρετώ το νησί. Νησάκι μου, εις το επανιδείν», έγραψε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka)

Οι διακοπές για τη Δανάη Μπάρκα πλησιάζουν προς το τέλος, με την ίδια να ετοιμάζει τα πλάνα της για το νέα σεζόν στο Mega, μαζί με την ομάδα των συνεργατών της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις