Lifestyle

Δανάη Μπάρκα: «Με πιάνει αμηχανία και μόνο στη σκέψη» λέει για τις προσωπικές της στιγμές που κυκλοφόρησαν σε βίντεο

«Περνάω μία φάση, στην οποία με σοκάρει η κακία και η κακεντρέχεια», είπε ακόμα η Δανάη Μπάρκα

Για τις προσωπικές της στιγμές που κυκλοφόρησαν σε βίντεο πριν από έναν χρόνο και ήταν σε τρυφερές στιγμές με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα.

Μιλώντας στο «Make Up Stories» του Παντελή Τουτουντζή στο κανάλι του στο Youtube, η παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα δήλωσε σχετικά:

«Πολλές φορές μπορεί να το αντιμετωπίσω επιφανειακά και επιδερμικά και να μην ασχοληθώ γιατί θέλω να προσέχω με ποιον θα εμπλακώ και γιατί κι άλλες φορές πρέπει να απαντήσω ή να τοποθετηθώ, όταν νιώθω ότι επηρεάζει κι άλλους ανθρώπους».

«Όταν οι προσωπικές μου στιγμές βγαίνουν από μένα ή από κάτι που θα πούμε στην εκπομπή ή από κάποιον δικό μου άνθρωπο, είμαι προετοιμασμένη ότι κάτι θα βγει, κάτι θα ακουστεί, κάτι θα ειπωθεί, κάτι θα γραφτεί. Τις φορές που έχω δει τον εαυτό μου, χωρίς να το έχω επιλέξει, είτε αυτό είναι από φωτογραφίες ή καλοκαιρινές εξορμήσεις, με πιάνει μια αμηχανία και μόνο στη σκέψη», εξομολογήθηκε.

«Πολλές φορές μπορεί να το αντιμετωπίσω επιφανειακά και επιδερμικά και να μην ασχοληθώ γιατί θέλω να προσέχω με ποιον θα εμπλακώ και γιατί κι άλλες φορές πρέπει να απαντήσω ή να τοποθετηθώ, όταν νιώθω ότι επηρεάζει κι άλλους ανθρώπους. Αν κάποιος πιστεύει ότι από τη στιγμή που εκτίθεσαι είσαι υποχρεωμένος να τα ακούσεις όλα. Όχι. Από τη στιγμή που εκτίθεσαι είσαι υποχρεωμένος να κάνεις αυτό που ονειρεύεσαι, να δεις να ταυτίζεται ο κόσμος ή που διαφωνεί και να το εκφράζει με όμορφο τρόπο. Υπάρχουν και κοινωνικοί κανόνες σε αυτή τη ζωή. Το ό,τι από τη στιγμή που κάποιος εκτίθεται θα κάτσει και να τον κατασπαράξουν, είναι κάτι το οποίο μεγαλώνοντας, δεν με βρίσκει σύμφωνη».

«Περνάω μία φάση, στην οποία με σοκάρει η κακία και η κακεντρέχεια και το πώς ο καθένας θέλει να αναδείξει τον εαυτό του, σκορπώντας αγένεια γύρω του. Αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο ή και μπορείς… Μπλοκάρω τα hate comments», απάντησε στη σχετική ερώτηση η Δανάη Μπάρκα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα