Site icon NewsIT

Δανάη Παππά: «Στα μαχαίρια» με τον Λάμπρο Λάζαρη μετά τον χωρισμό – Τα αυτοκίνητα και το δάνειο των 140 χιλιάδων ευρώ

17.09.2024 | 17:47
Δανάη Παππά: «Στα μαχαίρια» με τον Λάμπρο Λάζαρη μετά τον χωρισμό – Τα αυτοκίνητα και το δάνειο των 140 χιλιάδων ευρώ

Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρης χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης, και το πρωί της Τρίτης (17.09.2024) έγιναν αποκαλύψεις για τον «πόλεμο» ανάμεσά τους που ίσως τους οδηγήσει στα δικαστήρια.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή το «Πρωινό», η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό λόγω οικονομικών διαφωνιών ανάμεσά τους. Συγκεκριμένα η Δανάη Παππά υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το οποίο ο Λάμπρος Λάζαρης της ζητά την καταβολή του ποσού των 140.000 ευρώ μέσα σε έξι μήνες.

Όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, τα χρήματα τα είχε πάρει ως δάνειο και τα έδωσε στη Δανάη Παππά για κάποιες επισκευές που επιθυμούσε να κάνει στο πατρικό της σπίτι, ένα τριώροφο στα βόρεια προάστια.

Παράλληλα, ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά πίσω από την ηθοποιό δύο πολυτελή οχήματα που είχε αγοράσει και είχε μεταβιβάσει στο όνομά της.

Σε περίπτωση που η Δανάη Παππά δεν επιστρέψει τα αυτοκίνητα και το χρηματικό ποσό, ο Λάμπρος Λάζαρης θα αναγκαστεί να διαχωρίσει το σπίτι στο οποίο έγιναν επισκευές και στη συνέχεια να το νοικιάσει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version