Site icon NewsIT

Δάνης Κατρανίδης: Η Παναγιώτα Βλαντή τον αποχαιρετά – «Καλό ταξίδι δάσκαλε»

01.09.2024 | 17:58
Δάνης Κατρανίδης: Η Παναγιώτα Βλαντή τον αποχαιρετά – «Καλό ταξίδι δάσκαλε»

Το δικό της «αντίο» στον δάσκαλο, όπως τον αποκαλεί, θέλησε να πει η Παναγιώτα Βλαντή στον Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, όπως έγινε γνωστό σήμερα (01.09.2024), σε ηλικία 75 ετών.

Ο σπουδαίος ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια, σκορπώντας απέραντη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Καλλιτέχνες που είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν και να μαθητεύσουν στην υποκριτική δίπλα του, τις τελευταίες ώρες τον αποχαιρετούν με αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Η Παναγιώτα Βλαντή, η οποία είχε συνεργαστεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν, τον αποχαιρέτησε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του την οποία συνόδεψε με τη λεζάντα: «Καλό Ταξίδι δάσκαλε».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός αναφερόμενη στον Δάνη Κατρανίδη δήλωνε: «Είναι ένας άνθρωπος µε ήθος και είµαι ήσυχη πως θα ακουµπήσω στον συµπρωταγωνιστή µου. Με τον Δάνη µιλάµε µε τα µάτια. Είναι ένας καταξιωµένος ηθοποιός, θιασάρχης που µε έκανε να νιώσω επί ίσοις όροις, δεν κοίταξε να µε υπονοµεύσει και να µου τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version