Site icon NewsIT

Δάνης Κατρανίδης: Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ τον αποχαιρετά με μια γλυκιά ανάρτηση – «Καλό ταξίδι θα μας λείψεις»

01.09.2024 | 15:59
Δάνης Κατρανίδης: Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ τον αποχαιρετά με μια γλυκιά ανάρτηση – «Καλό ταξίδι θα μας λείψεις»

Η συνεργασία του Δάνη Κατρανίδη τη θεατρική σεζόν 1978-1979 με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, έγραψε ιστορία καθώς ο ηθοποιός, που έσβησε σήμερα (01.09.2024) σε ηλικία 75 ετών, έλαμψε στη θρυλική παράσταση Cabaret.

Ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού, Γιάννης Παπαμιχαήλ αποχαιρέτησε μέσα από το Instagram τον Δάνη Κατρανίδη, ο θάνατος του οποίου συγκλονίζει από το πρωί τον καλλιτεχνικό χώρο.

«Αποχαιρετώ με βαριά καρδιά τον πολύ καλό φίλο και επί χρόνια συνεργάτη της μητέρας μου Δάνη Κατρανίδη», έγραψε στην ανάρτησή του την οποία συνοδεύει με μια κοινή φωτογραφία της μητέρας του με τον Δάνη Κατρανίδη και την Άντζελα Γκερέκου.

Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ:

«Αποχαιρετώ με βαριά καρδιά τον πολύ καλό φίλο και επί χρόνια συνεργάτη της μητέρας μου Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 75 χρόνων. Υπήρξε πέρα από σπουδαίος ηθοποιός και πολύ καλός άνθρωπος με χιούμορ. Δάνη μου καλό ταξίδι θα μας λείψεις».

Για την συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ο  Δάνης Κατρανίδης είχε αποκαλύψει λίγα χρόνια αργότερα: «Κλείσαμε ραντεβού στο θέατρο Αλίκη. Μου λέει πράγματα για εμένα σαν να έχουμε δουλέψει μαζί 10 χρόνια στο θέατρο. Μένω άφωνος. Με είχε διαβάσει. Όταν μου έκανε την πρόταση είπα να το σκεφτώ. Να το σκεφτείς μου λέει. Τότε γινόταν χαμός, έκανα πρόβες για δυο έργα και ήμουν μπάρμαν σε ένα μπαρ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version