Site icon NewsIT

«Δε σας το επιτρέπω» – Ξεσπάει ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη

07.05.2021 | 21:59
«Δε σας το επιτρέπω» – Ξεσπάει ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη

Φωτογραφία αρχείου που εικονίζει τον ηθοποιό Ανδρέα Μπάρκουλη στην κηδεία του δημοφιλούς ηθοποιού Σταύρου Παράβα, στο νεκροταφείο της Καισαριανής, Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008. Την τελευταία του πνοή, άφησε σήμερα, στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, ο Ανδρέας Μπάρκουλης. Ο μεγάλος ηθοποιός νοσηλευόταν με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και καρδιακή ανεπάρκεια. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς αλλά και εμβληματικός ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου. Τρίτη 23 Αυγούστου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Ο Νίκος Μπάρκουλης ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok για να ξεκαθαρίσει μία παλαιότερη ανάρτησή του στο διαδίκτυο, που όπως φαίνεται παρεξηγήθηκε από κάποιους.

Ο γιος του αξέχαστου ηθοποιού ξεκαθαρίζει ότι ο πατέρας του δεν του κατέστρεψε τη ζωή -όπως παρερμηνεύτηκε από κάποιους- αλλά «5 χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα μου, ακόμα ασχολείστε μαζί του».

@nikosmparkoulis

19 χρόνια που αναπνέω πάντα προσπαθείτε να με διαβάλετε όπως κανατε και με εκείνον,5 χρόνια μετά τον κατηγορείτε για την ζωή μου.Δεν σας το επιτρέπω!

♬ πρωτότυπος ήχος – Nikos Mparkoulis

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version