Site icon NewsIT

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Θλίψη και συγκίνηση στην κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού

12.06.2024 | 13:59
Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Θλίψη και συγκίνηση στην κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού

Κηδεία της ηθοποιού Δέσποινας Στυλιανοπούλου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024. Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών την Παρασκευή 7 Ιουνίου έπειτα από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Το τελευταίο χειροκρότημα σε μια μεγάλη ηθοποιό και σπουδαίο άνθρωπο: στη Δέσποινα Στυλιανοπούλου. Συγγενείς, φίλοι και φυσικά η οικογένειά της βρέθηκαν σήμερα (12.06.2024) στο  Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για την κηδεία της, για τον τελευταίο αποχαιρετισμό. 

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 91 ετών, έπειτα από μια δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της τους προηγούμενους μήνες. 

Η θλίψη ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων για το χαμό της αγαπημένης ηθοποιού, η οποία με ταινίες της μεγάλωσε γενιές και γενιές. 

Ανάμεσα στο πρόσωπα που βρέθηκαν στην κηδεία της Δέσποινας Στυλιανοπούλου ήταν η ανιψιά της, Άννα Στυλιανοπούλου που ήταν δίπλα της μέχρι το τέλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Μαρτάκης, η Δέσποινα Τσολάκη, ο Κώστας Βενετσάνος, η Άννα Φόνσου, ο Μάκης Δελαπόρτας και η Μαρία Ιωαννίδου.

Το πηγαίο ταλέντο σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές της ερμηνείες έχουν κατατάξει την Δέσποινα Στυλιανοπούλου στις κορυφαίες ηθοποιούς του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version