Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: O Βασίλης Μπισμπίκης στα παρασκήνια του Just The Two Of Us

Το Just The Two Of Us (J2US) έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου (08.10.2022), με τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται για άλλη μία χρονιά στην κριτική επιτροπή.

Στο πλευρό της, βρέθηκε ο Βασίλης Μπισπίκης, ο οποίος νωρίτερα είχε δώσει το παρών στο πάρτι που διοργανώθηκε από τον Alpha για την αυριανή πρεμιέρα της σειράς “Αυτή η νύχτα μένει”, στην οποία πρωταγωνιστεί. 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στα παρασκήνια του Just The Two Of Us (J2US) και πλάνα προβλήθηκαν από την εκπομπή “Open Weekend”.

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη: «Η ήττα του στις εκλογές ήταν ένα σοκ και μια αλλαγή συνθήκης στην οικογένειά μας»
«Η σχέση μας περνάει συνεχώς από αλλαγές, από δοκιμασίες και τελικά μέσα από όλα αυτά καταλήγουμε να είμαστε ακόμα πιο δεμένοι» ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος
Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης