Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: Η κόρη της έφυγε για σπουδές στην Αγγλία – «Καθάρισα το σπίτι»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας συνάντηδσαν τη Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεφε από το ταξίδι στην Αγγλία, όπου είχε ταξιδέψει μαζί με την κόρη της, η οποία μετακόμισε για σπουδές. Η Δέσποινα Βανδή τις ημέρες που παρέμεινε στο Λονδίνο, τραγούδησε και σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά, όπου διοργανώθηκε από τους Έλληνες ομογενείς.

«Στην Αγγλία δεν πήγα ταξίδι αναψυχής, πήγα για να τακτοποιήσω το παιδί μου για τις σπουδές της, ήμουν αρκετές ημέρες εκεί και συνέπεσε με την εκδήλωση», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

Σχετικά με την μετακόμιση της κόρης της, Μελίνας, η Δέσποινα Βανδή ανέφερε: «Καθάρισε το σπίτι η μανούλα, έβαλε τα σωστά πράγματα στην κατάψυξη, γιατί εκεί τα φαγητά είναι πολύ διαφορετικά».

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη: «Η ήττα του στις εκλογές ήταν ένα σοκ και μια αλλαγή συνθήκης στην οικογένειά μας»
«Η σχέση μας περνάει συνεχώς από αλλαγές, από δοκιμασίες και τελικά μέσα από όλα αυτά καταλήγουμε να είμαστε ακόμα πιο δεμένοι» ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος
Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης