Σάββατο, 27 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Νικολαΐδη σε δείπνο μετά από συναυλία

Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Νικολαΐδη σε δείπνο μετά από συναυλία
ΦΩΤΟ NDP

Στιγμές χαλάρωσης για Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Νικολαΐδη. Μαμά και κόρη διασκέδασαν και επέλεξαν να μοιραστούν στο διαδίκτυο, ορισμένα από τα στιγμιότυπα.

Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Νικολαΐδη, εκτός από τη σχέση μάνας και κόρης, είναι και δυο καλές φίλες, όπως έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν η δημοφιλής τραγουδίστρια. Το αποδεικνύουν οι εικόνες από κοινές εξόδους, με τις δυο τους να διασκεδάζουν και να ποζάρουν ευτυχισμένες.

Μετά τις back to back συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και λίγο πριν συνεχίσει την καλοκαιρινή περιοδεία της, η Δέσποινα Βανδή έκανε ένα διάλειμμα και πέρασε ένα χαλαρό βράδυ με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη αλλά και καλούς της φίλους.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια απόλαυσε ένα υπέροχο δείπνο μαζί με την 20χρονη κόρη της και μοιράστηκε φωτογραφίες από την έξοδό τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Χαλαρώνω με το κοριτσάκι μου απόψε» έγραψε η Δέσποινα Βανδή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Πριν από λίγο καιρό, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το αν θα ασχοληθεί η κόρη της με τη μουσική, η Δέσποινα Βανδή απάντησε: «Δε ξέρω αν η κόρη μου θα ασχοληθεί με τη μουσική. Είναι δικό της θέμα. Αν καταλήξει ότι τελικά θέλει όντως να ασχοληθεί με το μιούζικαλ και θέλει να σπουδάσει στο εξωτερικό, αυτό είναι κάτι άλλο. Της αρέσει πολύ το μιούζικαλ. Είναι μικρή. Το ταξίδι ξεκινάει και δε ξέρεις που θα σε βγάλει. Αυτό που θέλω είναι να απολαύσει το ταξίδι και εκείνη και ο γιος μου. Αυτός πια είναι ο σεφ του σπιτιού».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις