Κυριακή, 30 Ιουν.
27oC Αθήνα

Δέσποινα Βανδή σε Μαρία Σολωμού: Δεν πέρναγα καλά, είχα χάσει τον εαυτό μου

Δέσποινα Βανδή σε Μαρία Σολωμού: Δεν πέρναγα καλά, είχα χάσει τον εαυτό μου
ΦΩΤΟ NDP

Δέσποινα Βανδή καλωσόρισε η Μαρία Σολωμού στο Podcast της στο κανάλι της στο Youtube. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τα προηγούμενα χρόνια της ζωής της, αποκαλύπτοντας ότι «είχα βαρύνει με έναν τρόπο τώρα που κοιτάζω πίσω».

Στην αρχή της συνέντευξής της στη Μαρία Σολωμού η Δέσποινα Βανδή έκανε στην μία αναδρομή στην προσωπική της ζωή, λέγοντας πως είχε χάσει τον εαυτό της, δεν τον φρόντιζε και δεν υπήρχε και ο χρόνος να σκεφτεί.

«Είχα βαρύνει με έναν τρόπο τώρα που κοιτάζω πίσω. Μάλλον τη δεκαετία 40 – 50. Βαραίνεις όταν δεν περνάς καλά, σε όποια δεκαετία κι αν είσαι. Δεν σημαίνει ότι γίνεσαι κακή μάνα γιατί κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Εγώ δεν επέτρεπα να κάνω πράγματα για εμένα. Ήμουν για τα παιδιά μου! Ο εαυτός μου ήταν τέρμα. Δεν είναι καλό αυτό! Ναι είναι καλό γιατί μεγάλωσα δύο παιδιά που έχουν αυτοεκτίμηση, στέκονται στα πόδια τους. Αλλά δεν είναι κακό να δίνεις και χρόνο στον εαυτό σου, να τον προσέχεις, να τον φροντίζεις. Εγώ τον είχα χάσει τον εαυτό μου, δεν με φρόντιζα. Δεν υπήρχε και ο χρόνος να σκεφτώ», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

Και συνέχισε: «Για τον εαυτό μου ήρθε η ώρα στα 50 μου. Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει ή τουλάχιστον που συνέβη σε εμένα είναι ότι αντιλαμβάνεσαι ότι αυτά με τα οποία μεγάλωσες και με έναν τρόπο σου τα φύτεψαν χωρίς να το καταλάβεις, ακόμη κι από τα παραμύθια».

Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε ακόμη πως έχει γράψει ένα κείμενο με τον τίτλο «F@cks Cinderella» και θα ήθελε να το εκδώσει:

Έχω γράψει κάτι και κάποια στιγμή σκέφτομαι αργά ή γρήγορα να το εκδώσω. Μου αρέσει να γράφω. Αλλά αυτό ήταν κάτι που με έτρωγε και το έγραψα μέσα στο κόβιντ, είναι κάτι σαν θεατρικό. Είναι διάλογοι γιατί είχα πολλές φωνές μέσα μου και ήθελα να το εκτονώσω όλο αυτό. Ο τίτλος είναι F@cks Cinderella. Γιατί μεγαλώνουμε με έναν τρόπο και η Σταχτοπούτα είναι το πιο λάθος παραμύθι που μπορούμε να διαβάσουμε στα κορίτσια. Αυτό ότι έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα, βρες έναν πλούσιο. Και μετά την κορνίζα τι; Τι λέτε; Αυτό θα πρέπει να μην διαβάζεται πια. Εσύ πρέπει να είσαι η πριγκίπισσα, να διεκδικείς την ευτυχία σου, να πατάς στα πόδια σου. Να μην ψάχνεις για κανέναν πλούσιο, να μην σου στρώσει τη ζωή, μόνη σου να την στρώσεις. Ο στόχος δεν είναι ο γάμος αλλά η ευτυχία. Στα 50 μου το κατάλαβα αυτό. Είναι παντού πρέπει και κάποια στιγμή κοιτάς και λες ”εγώ πρέπει να είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος”. Γιατί αυτό το πράγμα δεν το έσπειρε κανείς μέσα μου! Έχεις 500 πρέπει και δεν έχεις τη μία κατεύθυνση. Να είσαι ευτυχισμένος».

«Η μεγαλύτερη αξία στη ζωή δεν είναι η αγάπη, αλλά ο σεβασμός. Στο όνομα της αγάπης έχουν γίνει… Στο όνομα της αγάπης σφάζουμε τον άλλον, στο όνομα της αγάπης δέρνουμε. Ο σεβασμός είναι η μεγαλύτερη αξία. Αυτή είναι η μαγκιά! Αν μπορείς να τον σεβαστείς αυτό σημαίνει ότι τον αγαπάς και βαθιά. Αν δεν υπάρχει και ο σεβασμός όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα», κατέληξε η Δέσποινα Βανδή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις