Site icon NewsIT

Διαμαντής Καραναστάσης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι»

21.10.2024 | 11:10
Διαμαντής Καραναστάσης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι»

Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης παραμένουν μαζί και σκέφτονται το μέλλον. Ο σύζυγος της άλλοτε προέδρου της Βουλής, προσπάθησε να σκιαγραφήσει τον χαρακτήρα της.

Αποκλειστικά στο Buongiorno του Mega, μίλησε ο Διαμαντής Καραναστάσης. Ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, πριν αναφερθεί στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, χαρακτήρισε ανυπόφορη τη μετάβαση από το θέατρο στην πολιτική. «Για έναν καλλιτέχνη που έχει μάθει στη δημιουργικότητα, το να είμαι σε έναν χώρο που μου αφαιρεί αυτό το κομμάτι, είναι πάρα πολύ ευνουχιστικό», είπε αρχικά.

«Δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο, δεν πουλάμε παραμύθια. Αυτό που κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και προσπαθούμε να κάνουμε μαζί, το να υπερασπιστούμε τους πολίτες και την κοινωνία, η ακτιβιστική της δικηγορία και η αγάπη προς τους ανθρώπους, όλο αυτό θα το φέρουμε στη Βουλή. Φτιάξαμε την αντιπολίτευση υπεράσπισης με τη Ζωή και αυτό εκτόξευσε την Πλεύση Ελευθερίας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σύντροφό του και πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Μου λένε “είσαι ο Μουρίνιο”, ναι, αλλά έχω τη… Μέσι! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας άνθρωπος που έχει άπειρη αγάπη. Είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι, αυτό που διατηρεί στην πολιτική και δικηγορική της σταδιοδρομία. Είναι ένας άνθρωπος μοναδικός και ευφυής», δήλωσε.

Στη συνέχεια σχολίασε και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο παρομοίασε σαν εκείνα τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει και δεν το ξέρουν. «Βλέπω κάτι αδιαφανές στον ΣΥΡΙΖΑ, μια αδιαφάνεια παντού. Ποιον κοροϊδεύουν;», δήλωσε.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης συμμετέχει στην ταινία «Υπάρχω», για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, όπου υποδύεται τον Μανώλη Χιώτη. «Ας τον παίξουν οι ίδιοι», είπε για όσους επικρίνουν τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος υποδύεται στην ταινία τον Στέλιο Καζαντζίδη. «Ας δούμε πρώτα το παιδί. Προσωπικά νομίζω ότι θα σκίσει. Αυτό που είδα ήταν εξαιρετικό», συμπλήρωσε.

Για τον Λάκη Λαζόπουλο ανέφερε: «Όταν μιλάει της πετάω τελείες από μακριά. Δεν θέλει να κλείσει μια πρόταση γιατί “φτιάχνεται” επειδή αυτό που ακούει από τον εαυτό της, της αρέσει πάρα πολύ και βρίσκει έναν τρόπο να το επαναλαμβάνει», είχε αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Λάκης Λαζόπουλος για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τον Διαμαντή Καραναστάση να σχολιάζει:

«Δεν ξέρω τι να πω για τον Λαζόπουλο. Πιστεύω ότι είναι άνθρωπος που έχει μείνει στην εποχή του. Θα του βάλω κι εγώ μία τελεία».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version