Τετάρτη, 11 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Δήμητρα Βαμβακούση και Γιώργος Αγγελόπουλος αγκαλιά με την κόρη τους στη θάλασσα: «Η οικογένεια είναι ο αληθινός θησαυρός»

Δήμητρα Βαμβακούση και Γιώργος Αγγελόπουλος αγκαλιά με την κόρη τους στη θάλασσα: «Η οικογένεια είναι ο αληθινός θησαυρός»
Φωτογραφία αρχείου NDP - ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

«Η οικογένεια είναι το απαλό καταφύγιο της ψυχής», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση για την κόρη της και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram έκανε σήμερα (11.09.2024) η Δήμητρα Βαμβακούση για την υπέροχη οικογένεια που έχει φτιάξει με τον πρώην παίκτη του Survivor, τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Στις φωτογραφίες και στα βίντεο που ανέβασε, φαίνεται η ηθοποιός και ο «Ντάνος» να κρατούν αγκαλιά τον καρπό του έρωτά τους στην παραλία.

«Η οικογένεια είναι το απαλό καταφύγιο της ψυχής, το λιμάνι της αγάπης και της κατανόησης. Είναι οι ρίζες που μας κρατούν ισχυρούς, οι δεσμοί που μας ενώνουν.

Οι αμοιβαίες αγκαλιές και τα γλυκά χαμόγελα φωτίζουν τις πιο σκοτεινές στιγμές, καθιστώντας την οικογένεια τον αληθινό θησαυρό της ζωής μας» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής η Δήμητρα Βαμβακούση.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Vamvakousi (@dimitravmk)

Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε στον Σεπτέμβριο του 2023. Δυστυχώς η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους «μαύρισε», αφού λίγες ώρες μετά την τελετή η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου ξεψύχησε νικημένη από τον καρκίνο.

Λίγους μήνες μετά τον Φεβρουάριο του 2023, ήρθε στον κόσμο η μονάκριβη κόρη τους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις