Lifestyle

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα τρυφερά σχόλια που αντάλλαξε με την Ιωάννα Τούνη στο Instagram

Οι φωτογραφίες που ανέβασε το μοντέλο και ξετρέλανε τους πάντες

Μία ολόκληρη ημέρα με τον γιο του, Πάρη, πέρασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία σειρά από φωτογραφίες του μικρούλη. Εκείνος και η Ιωάννα Τούνη απέκτησαν πριν από περίπου 2,5 χρόνια τον μονάκριβο γιο τους και από τότε η ζωή τους έχει αποκτήσει άλλο νόημα.

Μπορεί οι δυο τους αποφάσισαν να πάρουν δρόμους διαφορετικούς, ωστόσο παραμένουν ενωμένοι σχετικά με τα θέματα που αφορούν το παιδί τους. Άλλωστε τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν αποφασίσει ακόμα και μετά τον χωρισμό τους να διατηρήσουν φιλικές επαφές.

Αυτό αποδεικνύουν και τα γλυκά σχόλια που αντάλλαξαν το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (17.04.2025) μέσω του Instagram. Ενώ η influencer ασχολούταν με το ζήτημα της Χαράς Τσιώλη, το μοντέλο μοιραζόταν τις τρυφερές πόζες του μικρού Πάρη.

«Μια ολοκληρωμένη μέρα χαράς», έγραψε στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη έσπευσε να του σχολιάσει με αγάπη: «Αγοράκια μου».

Αμέσως ο πρώην σύντροφό της της απάντησε, βάζοντας κάτω από το σχόλιό της τρεις κόκκινες καρδιές.

Το σχόλιο της Ιωάννας Τούνη και η απάντηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου
Το σχόλιο της Ιωάννας Τούνη και η απάντηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου κατάφερε να συγκεντρώσει δεκάδες κολακευτικά σχόλια και likes.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dimitris alexandrou (@dimitris_alexandrou)

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιωάννα Τούνη στις 10 Ιανουαρίου 2023 έφερε στον κόσμο το αγοράκι τους, στο οποίο αποφάσισαν να δώσουν το όνομα Πάρης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου: «Το αν είμαι καλή μητέρα θα κριθεί από τα ίδια μου τα παιδιά σε λίγα χρόνια»
«Έχοντας επιλέξει να μην τα εκθέτω στα social media και να ανεβάζω φωτογραφίες με το αγόρι μου, θεωρούν ότι δεν βλέπω τα παιδιά μου και ότι δεν είμαι καλή μητέρα», είπε ακόμα η γνωστή ηθοποιός
Αθηνά Οικονομάκου 4