Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός, Δημήτρης Ήμελλος, αναφορικά με την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, την αγάπη του για το θέατρο, αλλά και τη συμμετοχή του στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», και στη σειρά «Σασμός».
«Οι καλύτεροι ηθοποιοί είναι αυτοί που δεν μπαίνουν σπίτι μας, αλλά πάμε εμείς και τους βρίσκουμε στο δικό τους, που είναι στο θέατρο, στη σκηνή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι καλύτερες στιγμές των ηθοποιών, είναι αυτές πάνω στη σκηνή. Ήμουν αφιερωμένος όλα αυτά τα χρόνια στη σκηνή και ήμουν σε χώρους με πολύωρες πρόβες, ήταν δύσκολο να συνδυαστεί αυτό με τηλεόραση. Αλλά όταν μου δινόταν η ευκαιρία έκανα και τηλεόραση», ανέφερε ο Δημήτρης Ήμελλος σχετικά με τους λόγους που τον συναντούσαμε αραιά τηλεοπτικά, όλα τα χρόνια που ασχολείται με την υποκριτική.
«Η αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος οφείλεται στην επιτυχία της σειράς. Ποτέ δεν ξεχωρίζει ένας, είναι ένα σύνολο πραγμάτων», τόνισε ο ίδιος.
Ο Δημήτρης Ήμελλος έχει και μία «άγνωστη» σχέση με τη Ρωσία, αφού σπούδασε υποκριτική στη Μόσχα.
«Εγώ σπούδασα στη Μόσχα, αποφασίζοντας ότι θέλω να ασχοληθώ με το θέατρο, αφού σπούδασα νομική.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Γνώρισα κάποιους μεγάλους δασκάλους και έτσι πήγα εκεί να σπουδάσω σκηνοθεσία, υποκριτική και διδασκαλία ηθοποιού που με ενδιέφερε πολύ.
Ένιωσα ότι πήγα σε έναν άλλο πλανήτη, ανετράπησαν όλα τα δεδομένα που είχα για αυτή τη δουλειά. Η δουλειά αυτή δεν είναι όπως φαινόταν.
Μαθαίναμε κάθε στάδιο πριν φτάσουμε το αποτέλεσμα, και αυτή ήταν η βασική διαφορά για ό,τι σκεφτόμουν για το θέατρο», περιέγραψε ο Δημήτρης Ήμελλος.
Στην αγαπημένη σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, υποδύεται τον Ιορδάνη.
«Δε φοβήθηκα αυτό το ρόλο. Ήταν ένα δίπολο. Ήταν ο πρόεδρος του χωριού, δηλαδή ο πατέρας του Παΐσιου, και ο Ιορδάνης που ήταν η αντιπολίτευση.
Όλο το δίπολο εμφανίζεται από τη στιγμή που αρχίζει η προσφυγιά, η εκδίωξη από τα μέρη εκείνα και η ανταλλαγή πληθυσμών. Αρχίζουν πια οι άνθρωποι να αντιμετωπίζουν μια πραγματικότητα όπως αυτή που ζούμε στις μέρες μας. Η ιστορία επαναλαμβάνεται μονίμως, με τον ίδιο τρόπο», είπε.