Site icon NewsIT

Δημήτρης Κόκοτας: Αντιδρά μόνο στα επώδυνα ερεθίσματα, είπε η Ματίνα Παγώνη

25.07.2024 | 17:40
Δημήτρης Κόκοτας: Αντιδρά μόνο στα επώδυνα ερεθίσματα, είπε η Ματίνα Παγώνη

«H κατάσταση είναι ίδια, ο χρόνος θα δείξει», είπε η Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Για το πως είναι στην υγεία του ο Δημήτρης Κόκοτας, μίλησε στην εκπομπή «Summer’s Cool», σήμερα το μεσημέρι (25.07.2024), η Ματίνα Παγώνη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα η υγεία του παραμένει σταθερή.

«Η κατάσταση είναι η ίδια, δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, οι γιατροί κάνουν τις προσπάθειές τους και ο ίδιος κάνει τις προσπάθειές του. Δεν έχουμε καμία αλλαγή όσον αφορά στον απεικονιστικό και τον εργαστηριακό έλεγχο. Ο χρόνος θα δείξει… Δεν μπορούμε, προς το παρόν, να πούμε κάτι παραπάνω».

Η Ματίνα Παγώνη δήλωσε πως ελπίζει να σημειωθεί κάποια εξέλιξη στο μέλλον και συνέχισε:

«Αντιδρά μόνο στα επώδυνα ερεθίσματα, δεν έχουμε καμία άλλη εξέλιξη. Δίνουμε χρόνο πολύ στον οργανισμό του, για να ξεκινήσει κάποια στιγμή να αντιδρά περισσότερο. Είναι ένα θετικό στοιχείο η σταθερή κατάσταση, αλλά όσο περνάει ο καιρός πρέπει να ελπίζουμε ότι θα γίνει και κάτι περισσότερο. Θέλει πολύ χρόνο ακόμα».

Για το ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος για την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, είπε:

«Τα τηλέφωνα συνεχίζονται, ρωτάνε, κτλ. Ήταν πολύ αγαπητός και συνεχίζει ο κόσμος να ενδιαφέρεται για να τον δει πάλι όρθιο να τραγουδάει».

Η περιπέτεια του Δημήτρη Κόκοτα ξεκίνησε όταν στις 28 Μαρτίου 2024 ένιωσε αδιαθεσία κατά την διάρκεια της πρόβας που έκανε με την ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία για το show J2US.

Από τότε ο 55χρονος τραγουδιστής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και δίνει σκληρή μάχη μετά από το έμφραγμα που υπέστη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version