Τετάρτη, 18 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Δημήτρης Κόκοτας: «Ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στη φωνή και στο άγγιγμα» λέει η σύζυγος του τραγουδιστή

Δημήτρης Κόκοτας: «Ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στη φωνή και στο άγγιγμα» λέει η σύζυγος του τραγουδιστή
ΦΩΤΟ NDP

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει τη μεγάλη μάχη που δίνει σε νοσοκομείο της Αθήνας μετά το έμφραγμα που υπέστη, πριν από πέντε μήνες.

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται όλους αυτούς τους μήνες στα χέρια των γιατρών, που παίρνουν αποφάσεις στο πέρασμα του χρόνου, βλέποντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων του τραγουδιστή. Η σύζυγός του Κατερίνα, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του, 5 μήνες μετά το έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες του «J2US». Τα τελευταία μηνύματα είναι αισιόδοξα. Οι ελπίδες δεν έχουν πάψει να υπάρχουν. Η ίδια ευελπιστεί πως από εδώ και στο εξής η βελτίωση της υγείας του καλλιτέχνη θα είναι ραγδαία.

Όπως είπε στην εκπομπή «Buongiorno» και την δημοσιογράφο Μαντώ Μπερδέ το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου ο τραγουδιστής έχει σημειώσει μια μικρή βελτίωση, αλλά χρειάζεται ακόμα πολύ χρόνο.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ο Δημήτρης έχει βελτίωση, μικρή μεν δεδομένης της κατάστασης, αλλά σημαντική δε. Ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στη φωνή και στο άγγιγμα. Γνώριζα εξαρχής ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος αλλά με τη σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά.

Είναι ένας υγιής οργανισμός, οπότε πιστεύω ότι αυτό θα τον βοηθήσει να επανέλθει. Το παιδί μας και εγώ τον περιμένουμε με ανυπομονησία. Να έχουμε πάντα θετική σκέψη γιατί είναι το μόνο που μας κρατάει δυνατούς στις δυσκολίες. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και ευτυχία».

Ο 55χρονος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα στις 28 Μαρτίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύεται όλο αυτό το διάστημα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία, κατά τη διάρκεια πρόβας με την ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία για τον τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού J2US, όπου και συμμετείχαν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο αγαπημένος τραγουδιστής θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται η υγεία του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις