Lifestyle

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Σε σχέση μου έκανα δώρο κινητό με σύνδεση, όταν τσακωνόμασταν την έκοβα»

Μια ιστορία από την εποχή που εργαζόταν στο Mad και είχε μεγάλη σχέση, στην οποία είχε κάνει δώρο ένα κινητό με σύνδεση, αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Όπως είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όταν ήταν νεαρός και είχε μια μεγάλη σχέση, είχε κάνει δώρο στην τότε κοπέλα του ένα κινητό με σύνδεση, την οποία έκοβε όταν το ζευγάρι καβγάδιζε.

«Όταν ήμουν πιο νεαρός, η μεγαλύτερη μου σχέση παλιά ήταν μόλις είχαν βγει τα κινητά. Της είχα πάρει ένα κινητό και τη σύνδεση στο όνομά μου. Ήμουν στο Mad τότε. Εγώ έτσι είμαι και όταν τσακωνόμασταν, έπαιρνα τηλέφωνο την εταιρεία και της έκοβα τη σύνδεση», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Το βλέμμα της όταν έβλεπε ότι δεν έχει τηλέφωνο το πρωί που ξυπνούσε, είναι ανεκτίμητο. Την τρίτη φορά που τσακωθήκαμε και ήταν να χωρίσουμε, πήρα τηλέφωνο πάλι την εταιρία και μου είπαν κ. Ουγγαρέζο μπορείτε να κάνετε φραγή. Δεν υπάρχει λόγος να διακόπτετε κάθε φορά και να επανεκκινείτε τη σύνδεση» πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Μάθιου Μοντίν τιμά τον Μάικλ Κάτον Τζόουνς με το φιλόδοξο ντοκιμαντέρ «This Broxburn Boy’s Life»
Το πρότζεκτ θα παρουσιάσει την πορεία του σκηνοθέτη από το Μπρόξμπερν, μια μικρή πόλη κοντά στο Εδιμβούργο, μέχρι την κατάκτηση της κορυφής στην κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ
Μάθιου Μοντίν