Παρασκευή, 30 Αυγ.
32oC Αθήνα

Δημήτρης Σταρόβας: «Έχω χάσει 30 κιλά και δεν καπνίζω μετά από 40 χρόνια»

Δημήτρης Σταρόβας: «Έχω χάσει 30 κιλά και δεν καπνίζω μετά από 40 χρόνια»

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Ο καλλιτέχνης παραμένει σταθερά αισιόδοξος και μάλιστα ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Ο Δημήτρης Σταρόβας βγήκε νικητής στη μάχη που έδωσε για να ξεπεράσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και πλέον ετοιμάζει τα επαγγελματικά του πλάνα. Όπως επιβεβαίωσε θα ταξιδέψει στην Κύπρο για την επετειακή παράσταση «ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ – Best Ωχ» που γίνεται προς τιμήν του.

Τον περασμένο Μάιο, ο Δημήτρης Σταρόβας βίωσε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του όταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Βγαίνοντας από το νοσοκομείο, ο 62χρονος καλλιτέχνης ακολούθησε ένα μεγάλο διάστημα αποκατάστασης προκειμένου να επανέλθει στην καθημερινότητά του, αφού ακόμη δυσκολεύεται με την ομιλία του.

Με αφορμή τις δύο παραστάσεις στην Κύπρο 3 και 4 Σεπτεμβρίου, ο γνωστός καλλιτέχνης επιβεβαίωσε ότι θα δώσει το παρών, χωρίς ωστόσο να συμμετέχει επί σκηνής. «Είμαι λίγο αγχωμένος, η χαρά μου όμως είναι μεγάλη, δεν επιστρέφω ολοκληρωτικά. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη ποιος θα είναι ο ρόλος μου (στην παράσταση), δυσκολεύομαι και να μιλήσω», ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας στο Tlife.gr και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Πεϊβάνη. 

«Είμαι ανανεωμένος. Έχω χάσει 30 κιλά. Δεν καπνίζω μετά από 40 χρόνια. Τρέφομαι υγιεινά και κατάφερα χάσω έτσι τα κιλά με έναν συνδυασμό πραγμάτων», τόνισε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δίπλα του σε όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές, η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις