Site icon NewsIT

Διονύσης Σαββόπουλος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του Άσπα, μαζί τους η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

15.09.2024 | 15:21

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η σύζυγός του Άσπα, βρέθηκαν στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Μαζί τους ήταν και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Λίγο πριν κλείσει τα 80 του χρόνια, ο Διονύσης Σαββόπουλος, έκανε δημόσια εμφάνιση με την σύζυγό του, για να παρακολουθήσουν τις εμβληματικές μελωδίες του θρυλικού κινηματογραφικού έργου «Ρεμπέτικο» του Σταύρου Ξαρχάκου, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε πριν από 41 χρόνια. Ανάμεσα στους θεατές ήταν και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που έσπευσε να χαιρετήσει τον σπουδαίο τραγουδοποιό, συνθέτη και στιχουργό.

Οι θεατές στο κατάμεστο αρχαίο θέατρο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά το σπουδαίο αυτό έργο που υπογράφει ο Σταύρος Ξαρχάκος και παραμένει σύγχρονο και τόσο επίκαιρο, 41 χρόνια μετά.

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου του 2024 το Ωδείο Ηρώδου Αττικού φιλοξένησε ξανά τις εμβληματικές μελωδίες του θρυλικού κινηματογραφικού έργου «Ρεμπέτικο» του Σταύρου Ξαρχάκου, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε πριν από 41 χρόνια. Οι θεατές στο κατάμεστο αρχαίο θέατρο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά το σπουδαίο αυτό έργο που υπογράφει ο Σταύρος Ξαρχάκος και παραμένει σύγχρονο και τόσο επίκαιρο, 41 χρόνια μετά.

Τα τραγούδια «Καίγομαι», «Μάνα Μου Ελλάς», «Το Δίχτυ», «Το Πρακτορείο», «Στου Θώμα», «Στης Πίκρας Τα Ξερόνησα», «Μπουρνοβολιά», «Στην Αμφιάλη», έγραψαν τη δική τους ιστορία.

Ανάμεσα στους θεατές που παρευρέθηκαν ήταν και ο Διονύσης Σαββόπουλος μαζί με τη σύζυγό του, Άσπα. Ο φωτογραφικός φακός του πρακτορείου NDP τους απαθανάτισε σε μια από τις σπάνιες κοινές εξόδους τους.

Μαζί τους η Λίνα Νικολακοπούλου και η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version