Lifestyle

Δούκισσα Νομικού: Γενέθλια στο Πάπιγκο – «Κεφάλαιο 40 και όλοι μου λένε ότι είναι το πιο συναρπαστικό» έγραψε

«Ήθελα χρόνο που κυλά αργά, φύση που σε ηρεμεί και τους λίγους που μένουν πάντα δίπλα μου», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στα φετινά της γενέθλια
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Δούκισσα Νομικού γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια στο Πάπιγκο, πιο λαμπερή και ευτυχισμένη από ποτέ. Έκλεισε τα 40 της χρόνια και για να υποδεχτεί αυτή τη νέα δεκαετία, επέλεξε να αφήσει για λίγο τους ρυθμούς της καθημερινότητας και να πραγματοποιήσει μια ρομαντική και οικογενειακή απόδραση στη φύση.

Μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, και τα δύο τους παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία, ταξίδεψαν στο πανέμορφο και γραφικό Πάπιγκο. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από τα όσα έζησε στα φετινά της γενέθλια.

Γενέθλια γεμάτα ζεστασιά, χαμόγελα και φθινοπωρινά χρώματα. «Κεφάλαιο 40. Όλοι μου λένε ότι είναι το πιο συναρπαστικό. Και έτσι ακριβώς το νιώθω. Έτσι το θέλω. Γι’ αυτή την αλλαγή δεν ήθελα πάρτι» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

«Ήθελα χρόνο που κυλά αργά, φύση που σε ηρεμεί και τους λίγους που μένουν πάντα δίπλα μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλες τις ευχές σας, τις διάβασα μία μία. Τα καλύτερα τώρα ξεκινούν», συμπλήρωσε καταληκτικά η Δούκισσα Νομικού.

Φορώντας casual ρούχα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με φόντο το επιβλητικό τοπίο, η Δούκισσα Νομικού απέδειξε για ακόμα μια φορά πως η αυθεντικότητα και η οικογενειακή ευτυχία είναι το καλύτερο «μυστικό» ομορφιάς. Για την ιστορία η παρουσιάστρια γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1986.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο σερ Έλτον Τζον αποθέωσε την CMAT: Ενθουσιάστηκα με τη συνεργασία μας στο «Step Into Christmas»
Το νέο ντουέτο του Έλτον Τζον με την CMAT, βασισμένο στο τραγούδι του 1973, το οποίο έφτασε μέχρι την έβδομη θέση στα βρετανικά τσαρτ το 2025, θα αποτελέσει το φετινό χριστουγεννιάτικο τραγούδι της σειράς «Amazon Music Original»
Έλτον Τζον
Σπύρος Μπιμπίλας για Ερρίκο Πετιλόν: Τρία γκεστ έχει κάνει στη ζωή του λόγω ιδιότητας και εξωτερικής ομορφιάς
«Εξυπηρετεί κάτι να τον αναφέρετε ως ηθοποιό η απλώς γαργαλάτε το κοινό για να πάρει το θέμα περισσότερη ίντριγκα;», έγραψε ενοχλημένος ο Σπύρος Μπιμπίλας
Σπύρος Μπιμπίλας
Λυδία Κονιόρδου: Μου άρεσαν τα παιδιά και ήθελα να κάνω, το προσπάθησα αλλά δεν ήταν γραφτό μου
«Αποφάσισα να μην ακολουθήσω ιατρικές μεθόδους και όλες τις φάσεις που έχουν να κάνουν με το παιδί, τις προσπέρασα γιατί είδα ότι δεν ήταν για μένα» συμπλήρωσε η ηθοποιός
Λυδία Κονιόρδου