Τετάρτη, 26 Ιουν.
34oC Αθήνα

Έφη Πίκουλα: Δεν νιώθω καμία μοναξιά, στην προσωπική μου ζωή έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου

Έφη Πίκουλα: Δεν νιώθω καμία μοναξιά, στην προσωπική μου ζωή έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου

“Αν η τύχη μου ανοίξει την πόρτα, θα την περάσω” δήλωσε η Έφη Πίκουλα.

Η Έφη Πίκουλα μίλησε στο Πρωινό για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ και το γεγονός πως βρίσκεται σε νέα σχέση.

«Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είναι ένα πολύ καλό παιδί που έχει περάσει πολλά. Του εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένος. Δεν έχουμε επικοινωνία, αλλά δεν πειράζει.

Του εύχομαι να είναι ευτυχισμένος, να βρει τη γαλήνη και τη συναισθηματική αγκαλιά που χρειάζεται. Συγκινήθηκα όταν είδα τις εικόνες από τον γάμο του, γιατί ξέρω τι έχει περάσει. Ένιωσα ευτυχία ότι αυτό το παιδί βρήκε μια κοπέλα να ακουμπήσει, γιατί έχει ανάγκη έναν άνθρωπο να του σταθεί δίπλα του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έφη Πίκουλα.

Για την τηλεοπτική της επιστροφή, η ηθοποιός είπε: «Δεν μου λείπε καθόλου η τηλεόραση. Αν ήταν κάποιος δραματικός ρόλος θα ήθελα να τον παίξω, γιατί έχει πολύ ωραίες δραματικές σειρές η τηλεόραση.

Κωμωδία έχω κάνει πάρα πολύ. Θα πρέπει να είναι κάτι πολύ πολύ ωραίο για τα γούστα τα δικά μου, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος. Με καλύπτει που έχω τη θεατρική ομάδα στον Δήμο Βριλησσίων».

«Λέω να αλλάξω τώρα το επίθετό μου, με την αλλαγή της ταυτότητας. Όταν είσαι στον χώρο με ένα όνομα, τι θα πεις μετά;

Το «Βουγιουκλάκη» ήταν σε προσωπικές και οικογενειακές στιγμές, όχι στη δουλειά», εξομολογήθηκε η Έφη Πίκουλα και στη συνέχεια παραδέχτηκε:

«Δεν νιώθω καμία μοναξιά. Στην προσωπική μου ζωή έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου. Η ζωή συνεχίζεται και ό,τι φέρνει η τύχη είναι καλοδεχούμενο. Αν η τύχη μου ανοίξει την πόρτα, θα την περάσω».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις