Πέμπτη, 8 Αυγ.
30oC Αθήνα

Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Στράφηκα στο Θεό και τη θρησκεία επειδή έχω βιώσει δύσκολες στιγμές»

Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Στράφηκα στο Θεό και τη θρησκεία επειδή έχω βιώσει δύσκολες στιγμές»

«Σαν μητέρα έχω πολύ μεγαλύτερη ευαισθησία πλέον από ότι στο παρελθόν», εξομολογήθηκε η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Για την πίστη στο Θεό και την ενδυνάμωση αυτής με τη μητρότητα αλλά και στις αλλαγές που έφερε ο ρόλος της μητέρας στη ζωή της μίλησε από καρδιάς η Ελεάνα Παπαϊωάννου στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool το μεσημέρι της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ.

«Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ του πολύ σ’ αγαπώ και της υπερβολικής αγκαλιάς. Πρέπει να υπάρχει και το όριο και το όχι και το μη. Επιπλέον, καλό είναι να μην είμαστε φίλοι με τα παιδιά μας.

Οι γονείς αυτής της γενιάς νομίζω ότι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε πολύ φοβερά και τρομερά πράγματα, που οι δικοί μας γονείς δεν νομίζω ότι τα είχαν στο μυαλό τους», δήλωσε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια

Και συνέχισε: «Με την θρησκεία έχω πολύ στενή σχέση από πολύ μικρή. Νομίζω ότι έγινε ακόμα πιο στενή και πιο ουσιαστική από τότε που έγινα μαμά. Καλό είναι να μην μας συμβαίνουν δύσκολα πράγματα και δύσκολες καταστάσεις για να έρθουμε πιο κοντά στον Θεό».

«Ασφαλώς και έχω βιώσει και εγώ δύσκολες στιγμές, που στράφηκα προς τον Θεό και τη θρησκεία, ενώ και σαν μαμά έχω πολύ μεγαλύτερη ευαισθησία πλέον από ότι στο παρελθόν» παραδέχθηκε, εν συνεχεία, η Ελεάνα Παπαϊωάννου στις νέες της δηλώσεις.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις