Lifestyle

Έλενα Γαλύφα: Με τον άνδρα μου είμαστε μαζί 20 χρόνια, είναι ναυτικός και ταξιδεύει συνέχεια

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 21/12 η γνωστή fashion blogger Έλενα Γαλύφα.

Μεταξύ άλλων, η Έλενα Γαλύφα έκανε μία σπάνια αναφορά στον σύζυγό της, Θοδωρή Μιχαλόπουλο, ο οποίος είναι ναυτικός, και η σχέση τους μετρά σχεδόν δυο δεκαετίες.

«O σύζυγός μου είναι ναυτικός. Ετοιμάζεται τώρα να φύγει… Υπάρχει σεβασμός σε αυτή τη σχέση που μετρά σχεδόν 20 χρόνια. Αν το πιστεύεις, δεν έχουμε βρίσει ποτέ ο ένας τον άλλον τόσα χρόνια. Ποτέ.

Έχουμε μαλώσει αλλά δεν έχουμε βριστεί ποτέ», ανέφερε η Έλεγα Γαλύφα για τον σύζυγό της.

Η Έλεγα Γαλύφα δε μιλά συχνά για την προσωπική της ζωή, ωστόσο, σε μια παλαιότερη εξομολόγησή της στην εκπομπή “Όλα για τη ζωή μας”, είχε πει για τον σύζυγό της: «Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί τα τελευταία 20 χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο, τον σύζυγό μου δηλαδή και είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτόν που είναι χειριστικός.

Ό,τι αισθάνομαι και επιθυμώ εγώ, ποτέ δεν προσπάθησε να με χειριστεί. Είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες και ποτέ δεν μου είπε “μην κάνεις αυτό, μην πας εκεί, ντύσου έτσι”.

Εγώ καμιά φορά το έκανα… Στην φιλία ο χειριστικός άνθρωπος είναι περισσότερο ύπουλος».

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη: «Η ήττα του στις εκλογές ήταν ένα σοκ και μια αλλαγή συνθήκης στην οικογένειά μας»
«Η σχέση μας περνάει συνεχώς από αλλαγές, από δοκιμασίες και τελικά μέσα από όλα αυτά καταλήγουμε να είμαστε ακόμα πιο δεμένοι» ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος
Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης