Site icon NewsIT

Έλενα Παπαρίζου: Η πρώτη αντίδραση του Τόνυ Μαυρίδη μετά τη δικαίωσή της στη δικαστική τους διαμάχη: «Δεν φεύγω από το σπίτι»

01.10.2024 | 15:26
Έλενα Παπαρίζου: Η πρώτη αντίδραση του Τόνυ Μαυρίδη μετά τη δικαίωσή της στη δικαστική τους διαμάχη: «Δεν φεύγω από το σπίτι»

Δεν σκοπεύει να φύγει από την μεζονέτα που έχει από κοινού με την Έλενα Παπαρίζου, αλλά κατέθεσε εξωδικαστική πρόταση για να αγοράσει το μερίδιό της ο Τόνυ Μαυρίδης.

Την δικαίωση της Έλενας Παπαρίζου έφερε η δικαστική απόφαση που εκδόθηκε σήμερα (01.10.2024) σχετικά με τη μεζονέτα που είχαν αποκτήσει από κοινού η τραγουδίστρια με τον πρώην σύντροφό της, Τόνυ Μαυρίδη. Το πρώην ζευγάρι είχε αγοράσει με δάνειο το πολυτελές σπίτι στη Γλυφάδα το 2006, στο οποίο εξακολουθεί να μένει μέχρι και σήμερα ο μουσικός παραγωγός.

Μετά τον χωρισμό τους, η γνωστή τραγουδίστρια και ο μουσικός παραγωγός δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν για το ποιος θα κρατήσει το σπίτι κι έτσι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια.

Από την δικαστική απόφαση ο Τόνυ Μαυρίδης κλήθηκε να αποχωρήσει από την κοινή μεζονέτα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς του επιδόθηκε το ανάλογο δικαστικό έγγραφο.

Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε πως δεν σκοπεύει να αφήσει το σπίτι αλλά είναι πρόθυμος να αγοράσει το μερίδιο της τραγουδίστριας, όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό».

Στην περίπτωση που η Έλενα Παπαρίζου δεν δεχτεί την πρόταση του Τόνυ Μαυρίδη, ο μουσικός παραγωγός θα αναγκαστεί να αποχωρήσει σύντομα από τη μεζονέτα της Γλυφάδας.

Η ανακοίνωση του Τόνυ Μαυρίδη

«Αναφορικά με την υπόθεση του εντολέως μου Τόνυ Μαυρίδη, η οποία έλαβε τα φώτα της δημοσιότητας και προς διευκρίνιση των όσων εσφαλμένα επικοινωνούνται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η συγκεκριμένη διαφορά, αφορά μια παλαιά δικαστική διένεξη του κου Μαυρίδη με την κα Έλενα Παπαρίζου, η οποία κρίθηκε τελεσιδίκως και επί της οποίας υφίσταται μια ενοχική αξίωση της άλλης πλευράς, εις βάρος του.

Επί αυτής της τελεσίδικης αναγνωριστικής, της οφειλής, αποφάσεως, εξεδόθη διαταγή πληρωμής, η οποία επιδόθηκε στον εντολέα μου, προς είσπραξη του ποσού της απαίτησης. Ουδεμία άλλη δικαστική ή εξώδικη πράξη έχει κοινοποιηθεί στον κ. Μαυρίδη, που να διατάσσει την αποβολή του από το ακίνητο.

Στο πλαίσιο, πάντοτε, της καλής πίστης και διευθέτησης της εν λόγω διαφοράς, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι, είμαστε σε επικοινωνία και προσδοκούμε την επίλυσή της».

Το πολυτελές ακίνητο

Η πολυτελής μεζονέτα βρίσκεται στην περιοχή της Γλυφάδας. Μάλιστα, το εν λόγω σπίτι, το 2012 είχε βγει προς πώληση, με την τιμή τότε να ανέρχεται στις 650.000 ευρώ, ενώ η τιμή αγοράς του πριν χρόνια ήταν περίπου στο 1 εκατομμύριο.

Το σπίτι εκτείνεται σε 280 τετραγωνικά μέτρα περίπου και διαθέτει τρία επίπεδα. Μπαίνοντας στην κουζίνα, είναι εμφανές το μοντέρνο ντιζάιν, ενώ το πράσινο χρώμα δίνει μια έξτρα ομορφιά στο χώρο.

Τζάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, εσωτερικό ασανσέρ και σύστημα συναγερμού, είναι κάποιες από τις ανέσεις που διαθέτει το σπίτι.

Το επίσημο έγγραφο λοιπόν επιδικάζει στην Έλενα Παπαρίζου το 50% της εμπορικής αξίας του σπιτιού, συν χρήματα από «μισθώματα» για όλα αυτά τα χρόνια που η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν διέμενε εκεί (τα λεγόμενα διαφυγόντα κέρδη από ενοίκια).

Και οι δύο πλευρές μέσω των δικηγόρων τους επιβεβαίωσαν ότι η απόφαση έχει τελεσιδικήσει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version