Site icon NewsIT

Έλενα Τοπαλίδου: Η αντίδραση μπροστά στις κάμερες για το unfollow που της έκανε ο Νίκος Κουρής

17.09.2024 | 10:26
Έλενα Τοπαλίδου: Η αντίδραση μπροστά στις κάμερες για το unfollow που της έκανε ο Νίκος Κουρής

Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου είχαν παντρευτεί το 2023. Λίγους μήνες μετά η απόφαση του ηθοποιού να διαγράψει τις φωτογραφίες του γάμου του, πυροδότησε αντιδράσεις.

Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου φαίνεται πως βρίσκονται σε διάσταση, σύμφωνα με δημοσίευμα, με τους ίδιους να αποφεύγουν την οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση. Την Έλενα Τοπαλίδου περίμεναν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών στο αεροδρόμιο. Ο λόγος ήταν το unfollow του συζύγου της, προς την ίδια πριν από λίγες μέρες.

Ο ρεπόρτερ του Open, Σαράντης Μαριεττής, τη ρώτησε για το unfollow, με την ίδια να απαντά: «Κοιτάξτε, θα μου βρείτε την πιο ωραία ελληνική λέξη για το unfollow και τότε…».

Ήταν ολοφάνερο πως η Έλενα Τοπαλίδου δεν ήθελε να απαντήσει σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, λέγεται πως είναι σε διάσταση και μάλιστα αυτό συνέβη, λίγο μετά τον γάμο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της On Time: «Ο δημοφιλής ηθοποιός και η ταλαντούχα χορογράφος βρίσκονται σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες και ο Νίκος Κουρής μένει όλο αυτόν τον καιρό σε άλλο σπίτι. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι αν τα σύννεφα στον γάμο τους θα οδηγήσουν σε χωρισμό ή σε επανασύνδεση» αναφέρει το δημοσίευμα.

Έλενα Τοπαλίδου: Η πρώτη της αντίδραση για το unfollow του Νίκου Κουρή

Οι δύο ηθοποιοί, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, εξέπληξαν τους πάντες όταν αποφάσισαν να παντρευτούν τον Δεκέμβριο του 2023, σε μία τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Φάληρο παρουσία συγγενών, φίλων και συνεργατών.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version