Σάββατο, 14 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Έλενα Τοπαλίδου: Η συγκινητική ανάρτηση για τα δυο χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της

Έλενα Τοπαλίδου: Η συγκινητική ανάρτηση για τα δυο χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της
ΦΩΤΟ NDP

Η Έλενα Τοπαλίδου προσπαθεί ακόμα να διαχειριστεί την απώλεια του πατέρα της. Δυο χρόνια μετά τον θάνατό του, η ηθοποιός και χορεύτρια προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση.

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από τη μέρα που η Έλενα Τοπαλίδου βίωσε την απώλεια του πατέρα της. Η βραβευμένη χορεύτρια έχασε τον πατέρα της στις 12 Σεπτεμβρίου 2022 και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει μέρα που να μην τον σκέφτεται. Κάθε φορά που αναφέρεται σε εκείνον ραγίζει καρδιές.

Με αφορμή τα δύο χρόνια από τον θάνατό του, η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, με ένα μήνυμα που προκαλεί συγκίνηση.

«Δύο χρόνια 12.09.22. – Θα σε πάρω στις 11:00 μπαμπά – Καλή ώρα είναι 11:00… 9:15 έφυγε το πλοίο, 9:15 έφυγες κι εσύ. Ήμασταν μαζί στη θάλασσα. Τραγουδούσα», έγραψε η Έλενα Τοπαλίδου.

«Αυτό με τα θαύματα το είχα πει κάποια στιγμή όταν «έφυγε» ο μπαμπάς μου. «Έφυγε» το 2022 και αρχικά το πένθος ήρθε σαν αίσθηση ότι υπάρχουν θαύματα. Σιγά σιγά παίρνει τον δρόμο του. Μάλλον για να επιβιώσει ο καθένας πρέπει να βρει τη λύση του και εγώ τα πράγματα τα σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο» είχε εξομολογηθεί η Έλενα Τοπαλίδου σε παλαιότερη συνέντευξή της στην ΕΡΤ.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις