Πέμπτη, 22 Αυγ.
27oC Αθήνα

Έλενα Χριστοπούλου: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Μοθωναίος αποχώρησαν από την εταιρεία της

Έλενα Χριστοπούλου: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Μοθωναίος αποχώρησαν από την εταιρεία της

Οι φήμες για το «χάσμα» που έχει δημιουργηθεί στη σχέση της Έλενας Χριστοπούλου και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου φούντωσαν μετά την αποχώρηση του μοντέλου από την εταιρεία της μάνατζερ και φίλης της. Προς έκπληξη όλων την ίδια κίνηση έκανε και ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος.

Οι δύο «οικογενειακές» φίλες ήταν αχώριστες και περνούσαν συνεχώς χρόνο μαζί. Εντύπωση προκάλεσε σε πολλούς το γεγονός ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ακολούθησε την Έλενα Χριστοπούλου στα Κουφονήσια όπου διατηρεί σπίτι για να κάνουν μαζί διακοπές όπως συνήθιζαν κάθε χρόνο.

Παράλληλα, ερωτηματικά δημιουργεί και η απόφαση του Δημήτρη Μοθωναίου να αποχωρήσει από την εταιρεία της μάνατζερ μοντέλων, πράγμα που έγινε γνωστό σήμερα (21.08.2024).

Ο ηθοποιός που μέχρι πριν μερικούς μήνες βρισκόταν στην κορυφή της σελίδας μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πλέον δεν είναι πουθενά, κάτι που αποδεικνύει την διακοπή της συνεργασίας τους.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος θεωρούνταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά της Έλενας Χριστοπούλου ωστόσο πλέον η σχέση τους έχει διακοπεί και μάλιστα όχι μόνο σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο αφού έχουν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλον και στα social media.

Το μεγαλύτερο πλήγμα, δηλαδή η αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, έρχεται να επιβεβαιώσει τη ρήξη των δύο γυναικών.

Αν μπει κανείς στην επίσημη σελίδα της εταιρείας της Έλενας Χριστοπούλου και δει όλα τα μοντέλα που απαρτίζουν την ομάδα της εύκολα θα διαπιστώσει πως η Ηλιάνα Παπαπαγεωργίου δεν υπάρχει πουθενά, ενώ και το μοντέλο που μέχρι πριν λίγο καιρό είχε στο βιογραφικό της στο Instagram ως μέσω επικοινωνίας το mail της εταιρείας, πλέον αυτό δεν υπάρχει.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τον Δημήτρη Μοθωναίο ο οποίος έβγαλε την Έλενα Χριστοπούλου από το να την έχει «follow», πράγμα που έκανε και η ίδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις