Site icon NewsIT

Ελένη Φουρέιρα: Εκρηκτική εμφάνιση σε συναυλία στο Θέατρο Άλσος – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

13.10.2024 | 14:43

Η Ελένη Φουρέιρα ξεσήκωσε τους θαυμαστές της, σε συναυλία που έδωσε στο Θέατρο Άλσος. Η τραγουδίστρια χόρεψε και ερμήνευσε τις μεγάλες της επιτυχίες.

Η Ελένη Φουρέιρα πραγματοποίησε μια εκρηκτική εμφάνιση στο Θέατρο Άλσος, χθες Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024 και τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Οι θαυμαστές της έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τα όσα είδαν και άκουσαν. Στα 37 της χρόνια, η Φουρέιρα δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη καλλιτεχνική φάση της καριέρας της.

Το απόλυτο pop icon της γενιάς της, ετοιμάζεται για τη χειμερινή σεζόν, που θα την βρει μαζί με τις Μέλισσες σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Ο συνδυασμός του μοναδικού στυλ του δημοφιλούς συγκροτήματος με την εκρηκτική παρουσία της pop queen υπόσχεται να προσφέρει ένα εντυπωσιακό σόου που θα κρατήσει υψηλά το ενδιαφέρον όλο τον χειμώνα.

Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα στο πλάι του Αντώνη Ρέμου και μετά από τις καλοκαιρινές της συναυλίες ανά την Ελλάδα, η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του Θεάτρου Άλσους για το τελευταίο μεγάλο πάρτι του καλοκαιριού.

Για σχεδόν δύο ώρες η Ελένη Φουρέιρα χάρισε στους θαυμαστές της, μια ξέφρενη βραδιά, πλαισιωμένη πάντα από τους 8 χορευτές της που την ακολουθούν σε κάθε της live εμφάνιση.

Με το εκπληκτικό της ταπεραμέντο, τη δυνατή της σκηνική παρουσία και τις μεγάλες χορευτικές της επιτυχίες που την έχουν κάνει να ξεχωρίζει ξεσήκωσε το φανατικό κοινό σε μια ξεχωριστή βραδιά.

@i_am_fanhs @Foureira #foureira #fyp #tiktokgreece #mpesfypgamw ♬ πρωτότυπος ήχος – i_am_fanis
@i_am_fanhs @Foureira #fyp #tiktokgreece #mpesfypgamw #foureira ♬ πρωτότυπος ήχος – i_am_fanis

Η Ελένη Φουρέιρα, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της το 2007 ως μέλος των Mystique, αλλά από τη διάλυση του συγκροτήματος το 2010 ακολουθεί σόλο καριέρα. Έχει κυκλοφορήσει πέντε προσωπικούς δίσκους. Το 2018 εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι Fuego, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. Ήταν και παραμένει μέχρι και σήμερα η υψηλότερη θέση που κατέλαβε ποτέ η Κύπρος στο διαγωνισμό.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version