Πέμπτη, 4 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Ελένη Φουρέιρα: Νιώθω υπέρτατη όταν είμαι στη σκηνή, ότι δεν με πιάνει τίποτα

Ελένη Φουρέιρα: Νιώθω υπέρτατη όταν είμαι στη σκηνή, ότι δεν με πιάνει τίποτα
ΦΩΤΟ NDP

Συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Φουρέιρα με αφορμή την καλοκαιρινή της περιοδεία. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η εκρηκτική ποπ σταρ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να βρεθεί προσεχώς σε κάποιο σίριαλ ή σε κάποια θεατρική παράσταση.

Στη συνέντευξή της στο «Κοσμοράδιο 95,1» της Θεσσαλονίκης, η Ελένη Φουρέιρα εξήγησε ότι «και το να είσαι πάνω στη σκηνή είναι ένας ρόλος».

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως, «όσον αφορά την έκθεση είναι λίγο κοντά για τον τραγουδιστή και τον ηθοποιό. Δεν τα βάζω μαζί, είναι κάτι τελείως διαφορετικό το ένα και κάτι τελείως διαφορετικό το άλλο, αλλά είναι και τόσο κοινά. Νομίζω ότι και το να είσαι πάνω στη σκηνή είναι ένας ρόλος. Δεν είμαι δηλαδή εγώ στη ζωή μου τόσο ψωνισμένη όσο βγαίνω στη σκηνή, το λέω ειλικρινά. Νιώθω υπέρτατη όταν είμαι στη σκηνή, νιώθω ότι δεν με πιάνει τίποτα».

«Και το νιώθω αυτό ενώ αυτό το πράγμα δεν το νιώθω στη ζωή μου καθόλου. Οπότε είναι ένας ρόλος και αυτόν τον ρόλο, αν δεν τον βιώνεις, να είσαι καλός και να το πιστεύεις και να το κάνεις, τότε δεν θα πετύχεις ούτε στη δουλειά σου ως τραγουδιστής. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ εντάξει και το βρίσκω πάρα πολύ ωραίο να παίζουν τραγουδιστές στο θέατρο, αρκεί να έχουν ταλέντο για να το κάνουν ωραία. Εννοείται, αυτό δεν θα το κρίνουμε ούτε εγώ ούτε κανένας. Ο κόσμος θα το κρίνει και το βρίσκω πάρα πολύ ωραίο πολλές φορές»

«Στην καθημερινότητά μου δεν είμαι… ήρεμη με ένα παιδί, όχι! Με ”τρέχει” ο Ερμής, δεν κοιμάμαι και νομίζω ότι έχει αποφασίσει να με φτάνει στα όριά μου. Αυτό είναι και ωραίο όμως, μαθαίνω και μεγαλώνω μαζί του. Ζω μαζί του τα πιο ωραία, έντονα και αληθινά συναισθήματα. Όσο και να με ”τρέχει”, γιατί είναι ένα παιδί που έχει τρομερή ενέργεια και το βράδυ μας «γλεντάει» με τον μπαμπά του, χαίρομαι που έχω ένα παιδί με ενέργεια που θέλει να ανακαλύψει τον κόσμο και ας τρέχω όλη μέρα από πίσω του. Μαθαίνω μαζί του πράγματα άγνωστα, που δεν ήξερα για μένα» εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις