Site icon NewsIT

Ελένη Μενεγάκη: Απαστράπτουσα σε βραδινή έξοδο στο Μπατσί της Άνδρου

29.08.2024 | 11:53
Ελένη Μενεγάκη: Απαστράπτουσα σε βραδινή έξοδο στο Μπατσί της Άνδρου

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η Άνδρος είναι και αυτό το καλοκαίρι, το ησυχαστήριο της παρουσιάστριας.

Η Ελένη Μενεγάκη κάνει διακοπές με αγαπημένα της πρόσωπα. Η Άνδρος παραμένει η μεγάλη της αγάπη. Το νησί που φροντίζει κάθε καλοκαίρι να επισκέπτεται για να αποφορτιστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της. Η δημοφιλής παρουσιάστρια κεντρίζει τα βλέμματα σε κάθε της δημόσια εμφάνιση.

Η παρουσιάστρια περνάει όμορφες στιγμές με την οικογένειά της στο ησυχαστήριό της, στα Άχλα, και κάπου κάπου πραγματοποιεί και κάποια βραδινή έξοδο.

Το βράδυ της Τετάρτης 28 Αυγούστου του 2024 μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε δύο νέες φωτογραφίες της από τη βραδινή της έξοδο στο Μπατσί.

Η παρουσιάστρια πόζαρε – φορώντας ένα πορτοκαλί μάξι φόρεμα – μπροστά από το λιμανάκι και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Όμορφη βραδιά στο όμορφο Μπατσί».

Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν προς το τέλος και για την Ελένη Μενεγάκη, που ετοιμάζει τα πλάνα της, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version