Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι το δέκα το καλό» έγραφε η μπλούζα που φόρεσε στα γενέθλια της κόρης της

«Το γιορτάσαμε το Μαρινάκι μας που έγινε 10 χρονών» έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη κέντρισε τα βλέμματα στο πάρτι που ετοίμασε για τα γενέθλια της κόρης της, με την μπλούζα που επέλεξε. Έγραψε πως «είμαι το 10 το καλό». Κάτι που η πετυχημένη παρουσιάστρια έχει αποδείξει στο πέρασμα των τελευταίων δεκαετιών, μέσα από την παρουσίαση εκπομπών στην τηλεόραση.

Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος, έχουν αποκτήσει μια κόρη που είχε γενέθλια στις 29 Μαρτίου. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από την εμφάνιση που επέλεξε να κάνει στο πάρτι της, στις οποίες τα βλέμματα πέφτουν στην μπλούζα της.

Όπως έγραψε η Ελένη Μενεγάκη, η μικρή Μαρίνα έκλεισε τα δέκα της χρόνια. Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η παρουσιάστρια, πόζαρε χαμογελαστή και έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Το γιορτάσαμε το Μαρινάκι μας που έγινε σήμερα 10 χρονών!! Υ.γ η μπλούζα είναι από το πάρτι της».

Η Ελένη Μενεγάκη αξιολογεί την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο τηλεοπτικό τοπίο και σκέφτεται με την ομάδα των συνεργατών της, πότε και ποιο πρέπει να είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Για την ώρα φροντίζει να γεμίσει τις μπαταρίες της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος είναι παντρεμένοι από το 2015. Η κόρη που απέκτησαν έδωσε άλλο νόημα στην καθημερινότητά τους.

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο σύζυγός της αγόρασαν πολυτελές διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη αξίας 13 εκ. δολαρίων
Το ζευγάρι πέτυχε μία καλή συμφωνία για το διαμέρισμα των 5.500 τετραγωνικών μέτρων στη Νέα Υόρκη, το οποίο το 2018 διατέθηκε προς πώληση στην τιμή των 27,5 εκατομμυρίων δολαρίων
Η Σκάρλετ Γιόχανσον
Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες για χωρισμό
Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη με αφορμή τη μετακόμιση σε νέο σπίτι, είχε λάβει αρκετά μηνύματα στα social media, τα οποία είχαν να κάνουν για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα και τα σενάρια του χωρισμού τους
Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Έφη Μουρίκη: «Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μου είπε “το βλέπεις το διαζύγιο” για αστείο και το έκαναν τίτλο ότι χωρίζουμε»
«Πολλές φορές βλέπουμε ανθρώπους, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στα social media, στο θέατρο ή στην τηλεόραση να μην έχουν την ανάλογη αποδοχή» λέει η Έφη Μουρίκη
Η Έφη Μουρίκη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης