Τρίτη, 10 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Ελένη Ράντου: Συγκλονίζει για την ασθένεια της μητέρας της – «Τη βλέπω και λυγίζω»

Ελένη Ράντου: Συγκλονίζει για την ασθένεια της μητέρας της – «Τη βλέπω και λυγίζω»
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Η Ελένη Ράντου βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4». Αφορμή για τη συνέντευξη της αγαπημένης ηθοποιού η τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ, «Η Μαρία που έγινε Κάλλας».

Μεταξύ άλλων, η Ελένη Ράντου αναφέρθηκε στη συνέντευξή της στο «Στούντιο 4» στους ανθρώπους που πάσχουν από άνοια, όπως η μητέρα της.

«Είναι μία επικίνδυνη ασθένεια είναι αβάσταχτη. Έχεις έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις αν θα γυρίσει να πάρει να βάλει κάτι στο στόμα του το οποίο θα είναι θανατηφόρο. Μακάρι να ξεκινήσει μία κρατική μέριμνα για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στη θέση να φροντίζονται και ακινητοποιούνται», ανέφερε αρχικά η Ελένη Ράντου για όσους πάσχουν από άνοια.

Στη συνέχεια, η δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε για τη μητέρα της: «Δεν μπορώ με αυτό το πράγμα να συμφιλιωθώ. Αυτή η ασθένεια έχει πολλά στάδια. Μέχρι να συμφιλιωθείς με το ένα, έρχεται το επόμενο που είναι ακόμα χειρότερο. Ξέρεις τι έχω κάνει; Δουλεύω πάρα πολύ. Για να αποσπάσω την προσοχή μου».

 

Ενώ εξομολογήθηκε κλείνοντας: «Είναι επτά χρόνια και ακόμα πηγαίνω και βλέποντας την κατάσταση λυγίζω…», ήταν τα λόγια της Ελένης Ράντου στο «Στούντιο 4».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις