Lifestyle

Ελένη Τσαλιγοπούλου για Άννα Βίσση: Έχει κάτι το οποίο πραγματικά αξίζει τον κόπο να δει ο κόσμος

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου εκφράζει τον θαυμασμό της για την Άννα Βίσση και δηλώνει πως είναι η πρώτη επιλογή της, όταν μιλάει για μπουζούκια

Τόσο στη διάθεση να ακολουθήσει πια ακριβώς αυτό που επιθυμεί η καρδιά της όσο και στην Άννα Βίσση αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Τσαλιγοπούλου στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο το πρωινό της Δευτέρας (17-03-2025) στον Alpha.

“Γιατί να βάφομαι στην ηλικία μου; Σκεφτείτε ότι τραγουδάω από το 1988 και έχω κάνει make up… δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές! Και έχω βαφτεί και έχω φτιάξει τα μαλλάκια μου! Και έχω ντυθεί και πρέπει να έχω το άγχος, να κάνουμε και δίαιτες” τόνισε αρχικά η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

“Ε, εντάξει. Νομίζω ότι τώρα, σε αυτή τη φάση που είμαι, αισθάνομαι πιο ελεύθερη από ποτέ για να κάνω αυτό που θέλω. Το κέφι μου”.

“Η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα πάει στα μπουζούκια;” ρωτήθηκε εν συνεχεία η τραγουδίστρια για να δηλώσει πως “θα πάω στην Άννα Βίσση. Η Άννα έχει κάνει κάτι το οποίο πραγματικά αξίζει τον κόπο να το δει ο κόσμος”.

Προ ημερών η Ελένη Τσαλιγοπούλου είχε αναφερθεί στην εθνική τραγωδία που συγκλόνισε τη χώρα το 2023: «Στα Τέμπη έγινε έγκλημα και όλοι προσπαθούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο. Εύχομαι τουλάχιστον να μην έγινε άδικα, να υπάρχει δικαιοσύνη και να μπορούμε να την εμπιστευτούμε και εμείς ξανά. Τι; Ποιους να εμπιστευτείς μετά από αυτό; Μετά από το Πολυτεχνείο είναι αυτό στο οποίο μένει πια ο ελληνικός λαός, πολλά θύματα» υπογράμμισε

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα