Site icon NewsIT

Ελεονώρα Μελέτη: Αποστομωτική απάντηση σε απρεπέστατο σχόλιο πάνω από δική της φωτογραφία στα social media

26.08.2024 | 11:17
Ελεονώρα Μελέτη: Αποστομωτική απάντηση σε απρεπέστατο σχόλιο πάνω από δική της φωτογραφία στα social media

2017555

H Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να απαντήσει σε ένα από τα σχόλια που είδε στα social media. Η ευρωβουλευτής φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να δώσει απάντηση σε χρήστη των social media, που πήρε μια φωτογραφία της, με στόχο να την προσβάλει. Από τη μέρα άλλωστε που η δημοσιογράφος αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική και εξελέγη ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δέχεται καθημερινά τα πυρά ορισμένων χρηστών των social media, που προσπαθούν να την ενοχλήσουν.

Η ίδια καταφέρνει πάντοτε να διατηρεί την ψυχραιμία και το επίπεδό της, απαντώντας σε κάποια από αυτά τα κακοπροαίρετα σχόλια με ευγένεια και χαρακτηριστική ευστοχία. Ωστόσο, αυτή τη φορά ένας άγνωστος υπερέβη τα εσκαμμένα, αφού αποφάσισε να πάρει μια φωτογραφία της παρουσιάστριας χωρίς την άδειά της, να τη δημοσιεύσει στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook και να γράψει στη λεζάντα: «Δείτε πως είναι σήμερα η Αλγερινή μποξέρ, Ιμάν Κελίφ».

Όπως ήταν φυσικό, η Ελεονώρα Μελέτη δεν βρήκε καθόλου αστεία τη συγκεκριμένη κίνηση και έσπευσε να την καταδικάσει μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, αναπαράγοντας τη συγκεκριμένη εικόνα και αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Αυτός είναι ο «κος» … Δεν τον ξέρω, δεν με γνωρίζει. Ξέρω μόνο πως είναι πατέρας μιας ανήλικης κόρης, όπως φαίνεται στο προφίλ του. Ο «κύριος» αποφάσισε να πάρει τη φωτογραφία μου και να τη συνοδεύσει με αυτό το σχόλιο. Δεν θα το προσδιορίζω. Από μόνο του προσδιορίζει τον ίδιο. Ας ευχηθούμε το κοριτσάκι του στην πορεία της ζωής του να βρει άντρες με χιούμορ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version