Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έδωσε συνέντευξη στην Μαρία Σολωμού και μίλησε για την μητρότητα, τα λάθη που έχει κάνει και τη σημασία της στήριξης από τους δικούς της ανθρώπους. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια ανέφερε πως κάποια στιγμή θα ήθελε να αποκτήσει παιδί. Για την ώρα, προέχει όπως ανέφερε, να ολοκληρώσει μια σειρά από άλλα πράγματα.
«Λατρεύω την έννοια της μητρότητας, είναι μια συγκλονιστική στιγμή και πολύ ουσιαστική απόφαση για έναν άνθρωπο. Είναι μεγάλη μαθητεία για έναν άνθρωπο το μεγάλωμα ενός παιδιού, ότι έχει να του δώσει πολλά δώρα» εξομολογήθηκε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Αυτή τη στιγμή, επειδή η ζωή μου είναι έτσι όπως είναι, νιώθω πράγματα τα οποία νιώθω ότι δεν τα έχω ολοκληρώσει. Μπορεί να μην τελειώσει ποτέ και τελικά ποτέ να μη βρεθώ με ένα παιδί. Θα ήθελα να έχω ένα παιδί και τώρα θα ήθελα να έχω ένα παιδί. Το θεωρώ μια πολύ σημαντική πρόκληση για να σε πάει η ζωή παρακάτω», πρόσθεσε. «Από την ιδέα μέχρι να υλοποιηθεί υπάρχουν κάποια πράγματα. Προς τον παρόν δε νιώθω έτοιμη να το κάνω», σημείωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
Όταν η Μαρία Σολωμού τη ρώτησε αν έχει μετανιώσει για λάθη του παρελθόντος, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν ξεκάθαρη: «Δεν θα έλεγα ότι έχω μετανιώσει για κάτι. Σίγουρα έχω κάνει πράγματα τα οποία δεν με οδήγησαν εκεί που ονειρεύτηκα. Και πάλι δεν μπορώ να το πω λάθος ή σωστό. Τι σημαίνει λάθος; Εκείνη την ώρα που το έκανα, δεν έβλεπα το λάθος».
Με ειλικρίνεια και αυτοσαρκασμό, παραδέχτηκε ότι συχνά γελάει με τα λάθη της. «Υπάρχουν στιγμές που θυμώνω στον εαυτό μου και με λέω ηλίθια. Μετά πάλι το ξαναβλέπω από μακριά και λέω, εντάξει, ok», ανέφερε η τραγουδίστρια στην ηθοποιό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κάνοντας τον απολογισμό της καριέρας της, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αναγνώρισε πως έχει πάρει επαγγελματικές αποφάσεις για τις οποίες αργότερα αμφισβήτησε τον εαυτό της. «Προφανώς έχω κάνει λάθη και στη δουλειά, για κάποιους σίγουρα. Έχω κάνει πράγματα για τα οποία μετά λέω “τι το χρειαζόμουν εγώ αυτό, γιατί το έκανα;”» σχολίασε.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε επιπλέον, στη σημασία που έχουν για εκείνη οι άνθρωποι που την περιβάλλουν, αποκαλύπτοντας ότι ορισμένοι φίλοι της βγάζουν στην επιφάνεια την πιο αυθόρμητη και ανέμελη πλευρά της. «Με τον σύντροφό μου, υπάρχουν κάποιες στιγμές που περνάμε πολύ ελεύθερα, αλλά έχω και κάποιους ανθρώπους, φίλους και φίλες, οι οποίοι μου βγάζουν αυτή την ελευθερία, να τα κάνεις όλα! Να πεις, να βγεις, να φωνάξεις, να χορέψεις. Χαίρομαι που έχω τέτοιους ανθρώπους, απελευθερώνομαι πάρα πολύ» δήλωσε χαρακτηριστικά.