Πέμπτη, 12 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Με την Ελευθερία Αρβανιτάκη φοβόμουν μήπως δεν μπορώ να εκφραστώ»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Με την Ελευθερία Αρβανιτάκη φοβόμουν μήπως δεν μπορώ να εκφραστώ»

«Σεβάστηκε τη διαφορετικότητα και την προσωπικότητα μου» παραδέχεται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Για την μουσική συνύπαρξη με την συνάδελφο της, Ελευθερία Αρβανιτάκη καθώς και την πρόσφατη καταστροφή του πατρικού της σπιτιού από πυρκαγιά μίλησε μεταξύ άλλων η Ελεοωνόρα Ζουγανέλη στον Τάσος Ριζόπουλος και το Κοσμοράδιο 95.1.

«Δεν έχω εισπράξει να υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα στις γυναίκες στον χώρο του τραγουδιού. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, επειδή την θαύμαζα και την θαυμάζω πάρα πολύ, υπήρξε μια τραγουδίστρια που με έχει επηρεάσει πάρα πολύ, φοβόμουν μήπως είμαι μαζεμένη και δεν μπορώ να εκφραστώ» εξομολογήθηκε, αρχικά, η γνωστή τραγουδίστρια.

«Ο τρόπος όμως που με αντιμετώπισε και ο σεβασμός της απέναντι στη δική μου διαφορετικότητα και και στη δική μου προσωπικότητα έφερε μια λύση που τελικά η μία δίνει στην άλλη και δεν παίρνει ποτέ. Δεν νομίζω ότι είναι άνθρωπος που δίνει συμβουλές η Ελευθερία, είναι ένα πολύ ελεύθερο πνεύμα. Νομίζω ότι η συμπεριφορά της και ο τρόπος που υπάρχει στη ζωή, όπως είχα τη χαρά να έχω και γονείς αντίστοιχους, σου δίνουν μια κατεύθυνση».

Όσον αφορά, δε, στην καταστροφή του πατρικού της σπιτιού, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τόνισε τα εξής. «Γενικώς αυτή την περίοδο, με όλα αυτά που συμβαίνουν, η αλήθεια είναι πως ακούς γεγονότα και ταράζεται γιατί εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τόσοι άνθρωποι που βρίσκονται στο δρόμο είτε πνίγονται είτε οτιδήποτε άλλο. Είναι τραγικό.

Ναι, το πατρικό μου σπίτι ήταν κάτι δικό μου και υπήρχαν οι αναμνήσεις και η ζωή μας αλλά η αλήθεια είναι πως ούτως ή άλλως είναι κάτι που με επηρέαζε και θα συνεχίσει να με επηρεάζει. Ε, είναι κάτι το οποίο σου έρχεται κατραπακιά. Λες «δεν μπορεί», δεν υπάρχει».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις