Σάββατο, 14 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Δεν μου ταιριάζει και μου αρέσει η τραπ, όμως η ραπ μουσική ναι

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Δεν μου ταιριάζει και μου αρέσει η τραπ, όμως η ραπ μουσική ναι

“Αυτός που έχω ξεχωρίσει, όχι μόνο εγώ αλλά σχεδόν όλος ο κόσμος, είναι ο Λεξ” λέει η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Με αφορμή τη συνεργασία που έχει με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε στο Κοσμοράδιο 95.1 τόσο για την τραπ και την ραπ μουσική όσο και για την ενδεχόμενη δική της συμμετοχή σε μια κριτική επιτροπή τάλεντ σόου.

“Ο χώρος μας είναι ανταγωνιστικός αλλά και ποιος δεν είναι; Όλοι οι χώροι είναι ανταγωνιστικοί. Στην πορεία μου, όμως, βρήκα δοτικούς ανθρώπους. Συνεργάστηκα με ανθρώπους με τους οποίους έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Δεν δυσκολεύτηκα ούτε από το ξεκίνημα ούτε από τη συνέχεια” εξομολογήθηκε αρχικά η αγαπημένη μας τραγουδίστρια.

“Η τραπ μουσική δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι που μου ταιριάζει και μου αρέσει. Η ραπ μουσική όμως ναι. Μάλιστα αυτός που έχω ξεχωρίσει, όχι μόνο εγώ αλλά σχεδόν όλος ο κόσμος, είναι ο Λεξ. Ήταν μια πολύ μεγάλη έκπληξη η παρουσία του, ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης” πρόσθεσε ακόμα, σε άλλο σημείο των νέων της δηλώσεων, η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

“Δεν ισχύει αν ακούστηκε ποτέ το όνομα μου για κριτική επιτροπή σε τάλεντ σόου. Δεν θα ήμουν όμως και ανοιχτή, όχι, δεν μου πάει εμένα αυτό”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις