Site icon NewsIT

Έμα Χέμινγκ για τα γενέθλια του Μπρους Γουίλις: Η αγκαλιά του είναι το ασφαλέστερο μέρος σε ολόκληρο τον κόσμο

19.03.2024 | 20:18
Έμα Χέμινγκ για τα γενέθλια του Μπρους Γουίλις: Η αγκαλιά του είναι το ασφαλέστερο μέρος σε ολόκληρο τον κόσμο

Καθώς ο σταρ του Die Hard, Μπρους Γουίλις γιορτάζει σήμερα (19.03.2024) τα 69α γενέθλιά του, η σύζυγός του Έμα Χέμινγκ Γουίλις μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία του ηθοποιού να κρατάει ένα μωρό.

«Ακριβώς όπως και εσείς, απλά τον λατρεύουμε», έγραψε για τον Μπρους Γουίλις με αφορμή τα γενέθλιά του. «Αυτό που μπορεί να μην ξέρετε, αλλά ίσως μπορείτε να φανταστείτε, ότι το να είσαι τυλιγμένος στην αγκαλιά του είναι το ασφαλέστερο μέρος σε ολόκληρο τον κόσμο», συμπλήρωσε η Έμα στη λεζάντα της φωτογραφίας της. «Είναι ένας αληθινός ευγενικός άνθρωπος. Με τόση αγάπη να δώσει και να μοιραστεί. Αυτό είναι που μπορώ να δω, τον αληθινό του πυρήνα. Μπορώ να σας πω ότι είναι τόσο αγνός και πάντα τόσο καλός».

«Χρόνια πολλά αγάπη μου. Είσαι το δώρο που συνεχίζει να δίνει», πρόσθεσε.

Η Emma και ο Bruce, οι οποίοι γνωρίστηκαν το 2007 και παντρεύτηκαν στα Turks in Caicos στις 21 Μαρτίου 2009, μοιράζονται δύο κόρες, την Evelyn, 9 ετών, και τη Mabel, 11 ετών. Δεν είναι σαφές αν το μωρό που φαίνεται να κρατάει ο Bruce στη φωτογραφία είναι μία από τις κόρες τους.

“Χρόνια πολλά, BW! Χαίρομαι τόσο πολύ που μπορέσαμε να σε γιορτάσουμε σήμερα”, έγραψε με τη σειρά της η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ στη λεζάντα. “Σε αγαπάμε και αγαπάμε την οικογένειά μας. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τις θερμές ευχές – όλοι τις νιώθουμε”.

Τον Μάρτιο του 2022, η οικογένεια του Γουίλις ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από την υποκριτική μετά τη διάγνωσή του με αφασία.

Ωστόσο, έναν χρόνο αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι η κατάσταση του ηθοποιού εξελίχθηκε σε άνοια και συγκεκριμένα σε μετωποκροταφική άνοια, η οποία προκαλεί εγκεφαλικές διαταραχές και προβλήματα και στις ικανότητές του να μιλήσει και να επικοινωνήσει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version