Κυριακή, 28 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Εριέττα Κούρκουλου: Η επέτειος γάμου και τα λόγια αγάπης – «Θα σε επιλέγω κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου»

Εριέττα Κούρκουλου: Η επέτειος γάμου και τα λόγια αγάπης – «Θα σε επιλέγω κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου»
Φωτογραφία: NDP Photos

Απόλυτα ερωτευμένη είναι η Εριέττα Κούρκουλου με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη, απόδειξη, τα συγκινητικά λόγια αγάπης προς το πρόσωπό του.

Η Εριέττα Κούρκουλου, κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, δημοσίευσε σήμερα (28.07.2024) στο προφίλ της στο Instagram ένα post με αφορμή την επέτειο γάμου τους.

Οι δυο νέοι, ένωσαν τις ζωές τους πριν από τέσσερα χρόνια, σε μια λαμπρή τελετή στην παραλία Αγράρι της Μυκόνου, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων, με το πάρτι που ακολούθησε να έχει αφήσει εποχή.

Έκτοτε, το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε και περνά πολλά ευχάριστα, ζει αγωνίες και βιώνει εμπειρίες. Απέκτησαν τον γιο τους τον Νίκο, με την Εριέττα Κούρκουλου να μην κρύβει τον αγώνα που έδωσε για να τον αποκτήσει.

Η ίδια, θέλοντας να τιμήσει τον γάμο της και τον σύντροφό της, δημοσίευσε ένα κείμενο αγάπης για εκείνον συνοδευόμενο από μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την κοινή ζωή τους.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

 

Αναλυτικά η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου:

«Τέσσερα χρόνια γάμου. Χαρές, λύπες, δυσκολίες και μια αγάπη που τα ξεπερνάει όλα. Ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει όσο κανείς, μου έχει φερθεί σαν πραγματική πριγκίπισσα και έχει συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξή μου.

Μετράω πολλές ευλογίες στα σχεδόν 31 μου χρόνια, αλλά καμία δεν συγκρίνεται με τον δικό σου ερχομό στην ζωή μου. Θα σε επιλέγω κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου και θα σε ευγνωμονώ για όλες τις στιγμές που μου έχεις χαρίσει και συνεχίζεις να μου χαρίζεις. Είμαι η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια και αισθάνομαι τυχερή που αποφάσισες να μοιραστείς το ταξίδι αυτό μαζί μου».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις