Site icon NewsIT

18 πανάκριβα εσώρουχα που δεν μπορείς να της χαρίσεις ακόμα κι αν κερδίσεις το Τζόκερ! Μέρος Α’

06.11.2014 | 17:26
18 πανάκριβα εσώρουχα που δεν μπορείς να της χαρίσεις ακόμα κι αν κερδίσεις το Τζόκερ! Μέρος Α’

Αρχή της εβδομάδας και μετά τον πυρετό του τζόγου που εκδηλώνεται λόγω του τζακπότ της βραδιάς στο τζόκερ, η εταιρεία ακριβώς εσωρούχων Victoria's Secret έδειξε στο κοινό τα παράλογα ως ύπαρξη αλλά λογικά ως διαφημιστικό τρικ Fantasy Bras για το 2014.

Περισσοτερες από 1.380 ώρες δουλειάς απαιτήθηκαν για να τοποθετηθούν 16.000 πολύτιμοι λίθοι που θα “στολίσουν” με μοναδικό τρόπο τα υπέροχα μπούστα μπλα μπλα μπλα.

Για φέτος διαμάντια, ρουμπίνια, μπλε ζαφείρια και πολύτιμοι λίθοι θα φέρουν στο στέρνο οι Alessandra Ambrosio και Adriana Lima οι οποίες θέλοντας και μη θα μοιραστούν τη σκηνή. Τα δύο σουτιέν αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων το καθένα δείχνουν πολλά για την πολιτική της εταιρείας. Κάνει ένα άνοιγμα στο κοινό αφού άλλο 2 εκατομύρια δολλάρια και άλλο 15. Επίσης, φέρνει την ποικιλία στο διαπραγματευτικό τραπέζι. Παλιά ήταν μια γυναίκα αμπαλαρισμένη στα κοσμήματα και ημίγυμνη προκαλώντας οργή για τα λάθος πρότυπα και την αντικειμενοποιηση του γυναικείου ρόλου -τώρα είναι δύο. Χτύπημα κάτω από τη ζώνη; Ίσως…

Τρίτο και πιο σημαντικό η εταρεία V.S. εξακολουθεί να μην βάζει κάποιον άνθρωπο να απαντάει σε συνεντεύξεις των Αγγέλων της. Όταν ρώτησαν την Ambrosio για τη φετεινή επιλογή εκείνη δεν είπε τίποτα.

“Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον ενθουσιασμό μου μόλις μου τηλεφώνησαν και μου ανακοίνωσαν τι θα φορέσω στο σόου. Είναι όνειρο κάθε μοντέλου να φορέσει ένα Fantasy Bra και όταν επιλεγεί από την εταιρεία είναι σημαντικό να ανταποκριθεί με φινέτσα και ενθουσιασμό».

Εδώ σε κινούμενη εικόνα

Oι ιστορικές καταβολές του Fantasy Bra που εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά ακριβό για τον νικήτη του αποψινού τζόκερ χάνεται μέσα στο χρόνο, πριν καν μπει ο 21ος αιώνας, τη χρονιά που η Μαντόνα έμεινε έγκυος στη Λούρδη και οι τρελές αγελάδες πανικόβαλαν τη Βρετανία.

Τότε, 1996 θυμαμαι, η Claudia Schiffer φοράει σουτιέν με διαμάντια αξίας 100 καρατίων και διάφορους άλλους πεταμένους ημιπολύτιμους λίθους επάνω της. Το The Million Dollar Miracle Bra δεν εμφανίστηκε ποτέ σε δημόσιο χώρο γιατί ήταν το δώρο-έκπληξη στο εξώφυλλο του εορταστικού καταλόγου της εταιρείας.


Μετά του εδωσαν να καταλάβει. Ένα χρόνο αργότερα μια φρεσκάδα με το όνομα Tyra Banks φόρεσε το Diamond Dream Bra που ήταν πολύ απλοικό στο σχεδιασμό του αλλά τσουχτερό στην τιμή του. Τριά εκατομυρια δολάρια και όλοι οι πολυτιμοι λιθοι, τα διαμαντια και αυτό το τιτανοτεράστιο ορυκτό των 42 καρατίων στη μέση μπορούσες να το είχες δικό σου. Μην με ρωτάς γιατί!

1998. Η Daniela Pestova από την Τσεχία είναι η εκλεκτή και ντύνεται γδυμένη με το Dream Angel Fantasy Bra. Τιμή λιανικής πέντε εκατομύρια δολάρια, ρουμπίνια 77 καρατίων και διαμάντια των 330 καρατίων δένονται με λευκόχρυσο. Καλά οκ. Η Pestova είναι η δεύτερη φτερωτή με σειρά εμφάνισης στην πασαρέλα, ας δούμε το νούμερο ένα

Πριν μπει ο 21ος αιώνας, η Γερμανία κάνει τη δεύτερη απόβαση της. Μετά την Schiffer είναι η σειρά της Heidi Klum η οποία και διπλασιάζει την τιμή αφού πουλάει το στηθόδεσμο για 10 εκατομύρια δολάρια.

Η εταιρεία ήταν αποφασισμένη να μπει δυναμικά στην επόμενη χιλιετία. “Tι χρονιά έχουμε;” αναρωτήθηκε φωναχτά το αφεντικό. “2000” απάντησε η ρεσεψιονίστ. “Υπεροχα! Θα βάλουμε 2.000 διαμαντια φέτος στο σουτιέν της φαντασίας, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΟΥΡΓΟΙ!” σκέφτηκε φωναχτά το αφεντικό. Στο σόου εκείνης της χρονιάς η Gisele είναι κάπως πολύ καστανή αλλά η Heidi είναι τα πολλά λεφτά της υπόθεσης.

Λίγο πριν αποχαιρετήσει το πρώτο έτος της νέας χιλιετίας, η Βραζιλία δίνει κωλιά, κερδίζει εντυπώσεις και σκοράρει χωρίς προηγούμενο με τη Gisele Bündchen να φοράει το Red Hot Fantasy Bra and Panties.

ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ φωναζουν όσοι διαβαζουν δελτία τύπου αλλά μην είμαστε ακόμη πιο παράλογοι. Υπάρχουν εσώρουχα πιο ακριβά από τα 15 εκατομύρια δολάρια που ζήτησε η Victoria’s Secret από τον υποψήφιο αγοραστή της πύρινης λαίλαπας.

Στο θέμα μας, το σουτιέν που είναι το πιο ακριβό κομμάτι από την αμερικανική εταρεία είχε το χρώμα εκείνου του κόκκινου που μόνο ρουμπίνια από την Ταϊλάνδη αξίας 300 καρατίων μπορούσαν να δώσουν.


Η Γερμανία είναι έξαλλη αλλά δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Η Heidi Klum ηρεμεί όταν το 2001 φοράει το Heavenly Star Bra.

Tο κατα 2μισι εκατομύρια δολάρια φθηνότερο σουτιέν έχει 1.200 ροζ ζαφείρια από τη Σρι Λάνκα και ακόμη παραπέρα.

Ένα δωδεκάμηνο μετά, μια γυναίκα από την Τσεχία ήρθε να κάνει κουμάντα. Η Κarolina Kurkova παίρνει με τσαμπουκά το σουτιέν από τις άλλες, πίνει μια μπύρα στην υγειά της και βγαίνει στην πασαρέλα φορώντας το Star of Victoria Fantasy Bra.

Τιμή πώλησης $10 εκατομύρια δολάρια.

Γιατί; 1.150 ρουμπίνια και 1.600 σμαράγδια, να γιατί

Στο δεύτερο μέρος:

Η εκδίκηση της Γερμανίδας, η επέλαση των Βραζιλιάνων και όλα όσα θες να ξέρεις για το πανάκριβο σουτιέν που δεν μπορείς να αγοράσεις δύστυχε νικητή του αποψινού τζόκερ. Και να θυμάσαι. Δεξιά η φινέτσα. Αριστερά ο ενθουσιασμός.

Tags:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version