Σάββατο, 27 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Eurovision 2015 – Ημιτελικός: Η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί!

Eurovision 2015 – Ημιτελικός: Η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί!

Ο Α’ Ημιτελικός της Γιουροβίζιον σηκώνει αυλαία απόψε στις 22.00 (ώρα Ελλάδος).

Όλα είναι έτοιμα για την αποψινή βραδιά του Α’ Ημιτελικού της Eurovision στο Stadthalle της Βιέννης. Η μεγάλη γιορτή της μουσικής θα ξεκινήσει απόψε στις 22.00 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) και η αγωνία για την ελληνική συμμετοχή στον 60ο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού κορυφώνεται.

Δείτε εδώ την τελευταία πρόβα της Μαρίας Έλενας Κυριάκου πριν την αποψινή βραδιά.

Η χώρα μας θα εμφανιστεί στη έκτη θέση με τη Μαρία Έλενα Κυριάκου και το τραγούδι «One Last Breath», σε σύνθεση της ίδιας και του Ευθύβουλου Θεοχάρους και στίχους των Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και Εβελίνας Τζιώρα.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Μαρία Έλενα Κυριάκου στην Εκπομπή Μία

Δείτε το μήνυμα της εκπροσώπου της Ελλάδας στα social media για την σημερινή ημέρα.

Αυτός είναι ο πρώτος από τους δύο ημιτελικούς που θα προηγηθούν της μεγάλης βραδιάς του τελικού. Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Μαΐου και ο τελικός θα ακολουθήσει το Σάββατο 23 Μαΐου.

Στον μεγάλο τελικό θα συμμετάσχουν συνολικά 27 χώρες. Οι 20 θα προκύψουν από τους δύο ημιτελικούς -δέκα από κάθε βραδιά- και οι υπόλοιπες 7 έχουν προκριθεί απευθείας στον τελικό καθώς τις αποτελούν οι «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο), η διοργανώτρια Αυστρία, καθώς και η Αυστραλία,  η οποία φέτος συμμετέχει τιμητικά στον διαγωνισμό. Οι πρώτες 10 χώρες λοιπόν θα προκριθούν απόψε ανάμεσα σε 16 διαγωνιζόμενες αποστολές.

Ακούστε όλα τα τραγούδια που έχει να ανταγωνιστεί απόψε η Μαρία Έλενα Κυριάκου.

Όπως δείχνουν τα προγνωστικά των γραφείων στοιχημάτων η Ελλάδα θα είναι σχεδόν σίγουρα μέσα στις χώρες που θα ανέβουν ξανά στην σκηνή του Statdhalle το ερχόμενο Σάββατο. Άλλωστε σε κάθε πρόβα της η Μαρία Έλενα Κυριάκου κέρδιζε το χειροκρότημα και τις εντυπώσεις.

Δείτε εδώ σε ποια θέση κατατάσσουν τα προγνωστικά τη Μαρία Έλενα Κυριάκου

Ωστόσο, το μεγάλο φαβορί του αποψινού Α’ Ημιτελικού πάντως θεωρείται η Polina Gagarina, η εκπρόσωπος της Ρωσίας.

Μάθετε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για την εντυπωσιακή τραγουδίστρια που μιλάει άπταιστα ελληνικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε