Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

Εβελίνα Νικόλιζα: «Ήμουν περίεργα, μετά έγινα καλά και μαντέψτε ότι τώρα είμαι πάλι περίεργα»

Εβελίνα Νικόλιζα: «Ήμουν περίεργα, μετά έγινα καλά και μαντέψτε ότι τώρα είμαι πάλι περίεργα»
NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

«Έχω αυτήν την πάλη στο μυαλό μου, πήγα και στον ψυχολόγο μου, ψυχοθεραπεύτηκα και συνεχίζω να ψυχοθεραπεύομαι», δήλωσε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε η Εβελίνα Νικόλιζα στο κανάλι της στο YouTube και αποκάλυψε ότι επισκέφθηκε ψυχολόγο γιατί έχει σκαμπανεβάσματα στη ψυχολογία της το τελευταίο διάστημα.

«Τι κάνετε; Πως είστε; Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά. Θυμάστε που πριν από πραγματικά πολύ καιρό, που σας είχα πει να μου στείλετε τις υποθέσεις σας για εμένα στο Instagram; Μπορεί να έχει περάσει και 1,5 μήνας, σοβαρά. Δεν είχα μπορέσει να το κάνω, διότι ήμουν περίεργα, μετά έγινα καλά και μαντέψτε. Τώρα είμαι πάλι περίεργα», είπε αρχικά η Εβελίνα Νικόλιζα.

«Είναι αυτά τα καλοκαιρινά μπλουζ; Αυτή η θερινή ραστώνη; Είναι τα υπαρξιακά μου; Είναι που έχω πάθει αυτό το «δεν αξίζω τίποτα, είμαι άχρηστη»; Δεν ξέρω αν τα παθαίνετε αλλά εγώ τα παθαίνω και προσπαθώ ήρεμα να μου εξηγήσω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Τέλος πάντων», συνεχίζει στην εξομολόγησή της η YouTuber.

«Έχω αυτήν την πάλη στο μυαλό μου, πήγα και στον ψυχολόγο μου, ψυχοθεραπεύτηκα και συνεχίζω να ψυχοθεραπεύομαι. Θα περάσει. Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα ότι δεν κάνω βίντεο τώρα, γιατί δεν είμαι καλά και θα έκαναν και την Κινέζα», κατέληξε στο μήνυμά της η Εβελίνα Νικόλιζα, απευθυνόμενη στο κοινό της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις