Site icon NewsIT

Εβελίνα Παπούλια: «Οι γονείς μου δε με πίεσαν ποτέ, εγώ διέλυσα οικονομικά τον πατέρα μου»

03.09.2024 | 14:33
Εβελίνα Παπούλια: «Οι γονείς μου δε με πίεσαν ποτέ, εγώ διέλυσα οικονομικά τον πατέρα μου»

«Βρήκα μία φορά κάτω ένα δεκάρικο (δραχμές) και λέω: δεν παίρνω ένα ξυστό; Και κέρδισα 500 δραχμές», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Εβελίνα Παπούλια.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη του Φώτη Σεργολόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». Η Εβελίνα Παπούλια με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς με τίτλο «Αρχελάου 5», στην οποία πρωταγωνιστεί, αποκάλυψε την οικονομική δυσκολία που αντιμετώπισαν οι γονείς της προκειμένου να τη σπουδάσουν.

«Έφυγα για την Αμερική για να σπουδάσω χορό στα 20-21. Δεν υπήρχε κανένας να διδάσκει γκράχαμ στην Ελλάδα, οπότε πήγα με αυτό το σκεπτικό. Ήταν μία παρορμητική στιγμή. Εγώ ταξίδευα στο εξωτερικό από τα 13, δεν ήταν κάτι που μου φαινόταν μεγάλο», λέει αρχικά η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Δεν φάνηκε περίεργο στους γονείς μου, οικονομικά όμως τον διέλυσα τον πατέρα μου. Ήταν πολύ ακριβά τότε. Μου είχε πει τότε: “Όσο αντέξω”».

«Ποτέ δεν με είχαν ζορίσει οικονομικά οι γονείς μου. Είχαν ή δεν είχαν, ήταν σαν να είχαν. Το κάνω κι εγώ αυτό. Ακόμα κι όταν δεν είχα χρήματα, δεν αγχωνόμουν. Ήξερα ότι θα μου έρθουν.

Θυμάμαι μια φορά που έπρεπε να πάω στο θέατρο και δεν είχα καθόλου λεφτά. Είπα: θα το πάω ποδαράτο. Βρήκα κάτω ένα δεκάρικο (δραχμές) και λέω: δεν παίρνω ένα ξυστό; Και κέρδισα 500 δραχμές», περιγράφει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Εβελίνα Παπούλια.

«Στους χορευτές υπάρχει ένας ναρκισσισμός με το σώμα σου. Έχω φτάσει να παχύνω κάποτε, ήμουν με την κολλητή μου τη Βάλια στην Αμερική και είχαμε χάσει το μέτρο. Είχα πάρει 8 κιλά μέσα σε έναν μήνα. Τρώγαμε πάρα πολύ», καταλήγει η γνωστή ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version