Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για τη μητρότητα και την οικογένειά της
Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για τη μητρότητα και τα λάθη που πιστεύει ότι έχει κάνει στο μεγάλωμα των παιδιών της. Αν μπορούσε να γυρίσει πίσω το χρόνο, θα άλλαξε πολλά. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγό της και έκανε την αυτοκριτική της.
«Δεν θεωρώ ότι είμαι καλή μαμά, είμαι πολύ ενοχική» είπε αρχικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην εκπομπή του στα «Παραπολιτικά 90,1».
«Νομίζω ότι είμαι υπερβολικά προστατευτική και έχω κάνει κακό στα παιδιά. Ευτυχώς ο άντρας μου είναι πολύ ισορροπημένος. Ο σύζυγός μου έχει ακόμη 2 παιδιά από τον πρώτο του γάμο, έχουμε πολύ στενή σχέση» πρόσθεσε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.
«Ο ένας ήταν 4 και ο άλλος 6, τους λατρεύω. Ευτυχώς είχαν και τη μαμά τους, οπότε κρατήθηκε η ισορροπία. Εγώ ήμουν υπερπροστατευτική».
«Ο Δημήτρης, ο μικρός μας, είναι πιο άτυχος, δεν έχει άλλη μαμά από πίσω. Ο γιος μας είναι 10 ετών. Ευτυχώς έχει τα αδέλφια του… Είμαι φοβισμένη μαμά θα έλεγα» είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.