Δευτέρα, 15 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: «Με απασχολεί το πως θα είναι η κοινωνία»

Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: «Με απασχολεί το πως θα είναι η κοινωνία»

«Ποτέ ένα παιδί 4 χρονών δεν έχει σχολιάσει το εξωτερικό χαρακτηριστικό κάποιου παιδιού. Αυτό πρέπει να το βάλουμε στο κεφάλι μας γιατί μετά εμείς μπολιάζουμε τα παιδιά» υπογραμμίζει η Ευγενία Δημητροπούλου.

Η Ευγενία Δημητροπούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Summer’s Cool και στον Ισίδωρο Φίκαρη και μίλησε για την υιοθεσία της κόρης της από τη Σιέρα Λεόνε και τις αξίες που θέλει να της μεταδώσει.

«Με αγχώνει πάρα πολύ το πως θα της μεταδώσω εγώ κάποια πράγματα και πως θα σμιλέψω κάποια πράγματα γιατί κάθε άνθρωπος έχει τον χαρακτήρα του. Σίγουρα με απασχολεί πως θα είναι η κοινωνία, αλλά πάντα πιστεύω ότι αν ο καθένας βάλει ένα λιθαράκι, ίσως αυτή η κοινωνία όντως καλυτερεύσει» δήλωσε η Ευγενία Δημητροπούλου.

«Αντιλαμβάνεται τη διαφορετικότητα στο χρώμα. Στο σχολείο της Εύας έχει κι άλλα παιδάκια, που μπορεί να έχουν γεννηθεί στην Ιαπωνία και στην Κίνα. Ποτέ ένα παιδί 4 χρονών δεν έχει σχολιάσει το εξωτερικό χαρακτηριστικό κάποιου παιδιού. Αυτό πρέπει να το βάλουμε στο κεφάλι μας γιατί μετά εμείς μπολιάζουμε τα παιδιά. Μπορεί να πει μέχρι έχει ή δεν έχει κατσαρά μαλλιά. Τελεία. Δεν μου έχει σχολιάσει κανένα εξωτερικό χαρακτηριστικό.

Πολλές φορές διδάσκομαι από τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία. Η Εύα ερχόταν πολλές φορές στις πρόβες. Ξέρει ποιες είμαστε, χορεύει, τραγουδάει, πηγαίνει στα κορίτσια και μιλά» πρόσθεσε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις