Site icon NewsIT

Εύη Δρούτσα: «Ο Μάικλ Τζάκσον είναι ο έρωτάς μου, τον λατρεύω»

16.10.2024 | 19:25
Εύη Δρούτσα: «Ο Μάικλ Τζάκσον είναι ο έρωτάς μου, τον λατρεύω»

Σε ένα παιχνίδι συμμετείχε η Εύη Δρούτσα, η οποία ανέλυε δικά της βιώματα αναφορικά με μία τυχαία σειρά τραγουδιών που της έβαζαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η στιχουργός αποκάλυψε την αγάπη της για τον θρύλο της ποπ, Μάικλ Τζάκσον.

Μία συνέντευξη παραχώρησε η στιχουργός «Πάμε Δανάη» που αποκάλυψε πως όταν της ζητήθηκε να γράψει τραγούδι για τη Μαρινέλλα δεν μπορούσε να το πιστέψει. Η Εύη Δρούτσα, επίσης ανέλυσε το πόσο στεναχωρήθηκε με τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον.

Αρχικά η Εύη Δρούτσα είπε: «Το “Στου γιαλού τα βοτσαλάκια” μας το έβαζε ο πατέρας μου όταν πηγαίναμε στη θάλασσα. Ο Βασίλης Τσιτσάνης και η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου “σκοτώθηκαν” για το τραγούδι αυτό. Αν ζούσαν ακόμη “σκοτωμένοι” θα ήταν. Ο Μάικλ Τζάκσον είναι ο μεγάλος μου έρωτας, τον λατρεύω. Όταν πέθανε έκλαιγα για μέρες».

Για το τραγούδι «Τολμώ» σχολίασε: «Το “Τολμώ” είναι το πρώτο τραγούδι που έγραψα. Όταν μου είπαν να γράψω για τη Μαρινέλλα, είπα… Χριστός και Παναγία. Μου ήταν εύκολο να γράψω για τη Μαρινέλλα, γιατί δεν τραγουδάει μονό με τη φωνή, άλλα και με τα χέρια της».

Στη συνέχεια η στιχουργός πρόσθεσε: «Πήγα σπίτι και είπα στον πρώην άντρα μου το “Το να μείνουμε οι δυο με τρομάζει” και χώρισα. Το “Παράγραφος 62” το έγραψα όταν χώρισαν η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβελα. Άνοιξα το διαζύγιό μου και πήρα κάποια πράγματα για να μη γίνω ρεζίλι σε κανένα δικηγόρο».

Τέλος, η Εύη Δρούτσα ανέφερε για τον «Δρόμο»: «Δεν ξέρω πώς γράφτηκε. Όταν τέλειωσε, κατάλαβα ότι το έγραψα για έμενα, είναι ακριβώς η ζωή μου».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version