Site icon NewsIT

Ευρυδίκη: Ο σύζυγος της Bob Katsionis πίσω από το πιο viral βίντεο στο TikTok

20.08.2024 | 12:38
Ευρυδίκη: Ο σύζυγος της Bob Katsionis  πίσω από το πιο viral βίντεο στο TikTok

Η Ευριδίκη και ο σύζυγός της, Bob Katsionis, διαθέτουν χιούμορ και φαντασία. Ο μουσικός το απέδειξε για ακόμα μία φορά, με ένα βίντεο, που έχει γίνει viral στο TikTok και όχι μόνο.

Η Ευρυδίκη και ο Bob Katsionis είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τις δημόσιες εμφανίσεις τους, να είναι μετρημένες. Αυτή τη φορά βρίσκονται στο επίκεντρο για τη δημιουργία του μουσικού, με το σχετικό βίντεο να σαρώνει στο TikTok. Το έναυσμα του δόθηκε από τις εικόνες που είχαν ανέβει στη διαδικτυακή πλατφόρμα, μέσα από ένα πλοίο.

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει viral στο TikTok ένα βίντεο που ανέβηκε στη γνωστή πλατφόρμα και στο οποίο φαίνεται μία νεαρή κοπέλα να πετά εξοργισμένη ένα φορητό ηχείο στη θάλασσα από το κατάστρωμα ενός πλοίου. Το ηχείο ανήκε σε ένα ζευγάρι που ταξίδευε με το ίδιο καράβι για κάποιο νησί του Αιγαίου και όπως φαίνεται η… μουσική που έπαιζε δεν ενθουσίαζε τη νεαρή ταξιδιώτισσα, που το εκτόξευσε στο πέλαγος βρίζοντας.

Το εν λόγω βίντεο μετρά ήδη δεκάδες χιλιάδες likes στο TikTok, ενώ χιλιάδες είναι οι χρήστες που το χρησιμοποίησαν ως ήχο για να δημιουργήσουν τα δικά τους σατιρικά σκετσάκια. Ωστόσο, ο Bob Katsionis, πηγαίνοντάς το ένα βήμα παρακάτω, αποφάσισε να… μελοποιήσει την αντίδραση της ιδιοκτήτριας του φορητού ηχείου, που βλέποντας τη νεαρή κοπέλα να το πετά στη θάλασσα, της φώναξε με χαρακτηριστική έκπληξη «τι έκαμες;», ατάκα που έχει κατακλείσει ήδη τα social media.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα… μουσικό κομμάτι λίγων δευτερολέπτων από τον γνωστό μουσικό, που αποτελεί αυτή τη στιγμή το πιο viral trend στο TikTok!

@katsbobionis ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ??? #viral #fyp #foryourpage #πλοιο #τιεκαμες #θαπλερωσεις #ζειμπεκικο ♬ original sound – Bob Katsionis

Η Ευρυδίκη και ο Bob Katsionis είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, γιορτάζοντας φέτος τα 5 χρόνια έγγαμου βίου και τα συνολικά 9 χρόνια γνωριμίας. Όπως έχει αποκαλύψει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» τον Μάιο του 2023, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω Facebook, όταν ο μουσικός της έστειλε ένα προσωπικό μήνυμα.

«Ο Μπομπ ήρθε στη ζωή μου σε μια περίοδο που είχα πει ότι θέλω να μείνω μόνη μου. Μου έστειλε μήνυμα στο facebook. Γενικά δεν απαντάω, ειδικά αν υποψιαστώ ότι υπάρχει κάποιο υπονοούμενο, μπορεί και να μπλοκάρω. Το συγκεκριμένο μήνυμα ήταν πανέξυπνο, πολύ γλυκό και ήταν και από έναν μουσικό», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version