Site icon NewsIT

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πάρτι σε beach bar στα Χανιά λίγο πριν το γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν

31.08.2024 | 00:10
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πάρτι σε beach bar στα Χανιά λίγο πριν το γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Δύο ημέρες χωρίζουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την Γρηγόρη Μόργκαν, από τη στιγμή που θα ενώσουν τις ζωές τους και… το γλέντι στηα Χανιά έχει ήδη αρχίσει.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στα Χανιά, αλλά ήδη, έκαναν ένα pre-wedding πάρτι σε γνωστό beach bar.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, σε κάποια από τις εικόνες που ανέβασε στο Instagram εμφανίζεται να φοράει και λευκό βέλο, ενώ ποζάρει με μαγιό, μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ οι καλεσμένοι του ζευγαριού δε θα ξεπεράσουν τους 80 ενώ αμέσως μετά το μυστήριο θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι για την οικογένεια και τους καλεσμένου σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα.

 

 

 
 
 
 



 
 
Μάλιστα, οι πρώτοι καλεσμένοι του γάμου τους έχουν ήδη καταφτάσει στα Χανιά και το απόγευμα της Παρασκευής η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν διοργάνωσαν ένα μικρό pre wedding party λίγο πριν την μεγάλη ημέρα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, φορώντας λευκό μαγιό και… βέλο γιορτάζει με τα αγαπημένα της πρόσωπα, το γεγονός ότι σε δύο ημέρες θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του συντρόφου της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version